Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már G-ponti orgazmusod?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már G-ponti orgazmusod? Tényleg lehet spriccelni? Állitólag az az érzés az előmenetele ennek, hogy a nő úgy érzi pisilnie kell. Igaz ez? Mert már éreztem így de sosem mertem elengedni magam.

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyszer volt. Mindketten azt hittük, bepisiltem. Nem győztem bocsánatot kérni!
2009. máj. 19. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:

De ugye G-ponti nedv volt.És tényleg spriccelsz vagy csak úgy...csurog..?:D

Valóban olyan érzés elötte mintha pisilni kellene..? Utánna ha elengeded milyen....?:) Kösz a választ :)

2009. máj. 19. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
én azt hallottam, hogy az a nedv olyan mint ami a pasiknak az előnedve. mármint, ugyanolyan mirigy van a lányoknak is mint a pasiknak.. és abból. de ezt nem mindeki tudja megcsinálni.mjuk én nem is akarom xD de sok pasi nagyon izgul erre. azt mják, sexynek tartják..(:
2009. máj. 19. 20:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen én is hallottam,hogy nem mindenki képes erre:) De ezek szerint nekem az előmenetele meg van,csak milyen lenne utánna,mármint érzésre...??
2009. máj. 19. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Én úgy éreztem, mintha valami azelőtt nem ismert izommal szorítanám a páromat ott belül.
2009. máj. 19. 21:11
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:)
2009. máj. 19. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly nyáron volt az első(majd nem)Egy friss kapcsolat volt..első szex.Minden a megszokottan ment,de mikor ő volt felül egyszercsak elkezdtem remegni,zsibbadtak a kezeim és úgy éreztem mindjárt bepisilek.Gyorsan szóltam is hogy forduljunk.

Utána olvastam a dolognak,hogy mi is lehetett ez.Elkezdtem a G-pontomat izgatni és el i mentem spriccelve.Nagyon meglepődtem.A fiúval is sikerült bár sajnos szakítottunk.Más fiúval eddig nem sikerült,csak ha maszturbálok.

Probáld ki Te is.Ajánlom a fürdőkádat és egy enyhén görbitett tárgyat(Veet borotva végével csinálom(nem a pengés részével!!)

2009. máj. 20. 08:22
 8/9 anonim válasza:

Nekem az első a jelenlegi párommal volt először (ő a harmadik és terveim szerint az utolsó). Előtte nem is tudtam, hogy milyen érzés a G-ponti orgazmus. Sex közben ritkábban van, viszont ujjazás során szinte mindig. Egyszerűen megtalálta azt a pontot ahol jó. Lehet spriccelni ha az orgazmus előtt közvetlen kihúzza, gondolom, olyat még nem csináltam, de azt is elég vadítónak tartja ahogy folyik le a nedvesség a kezén :)

Esetleg próbáld/próbáljátok ujjal először, hogy megtudd milyen érzés, és később ne félj elengedni magad, ha sex előtt kimész wc-re akkor meg tuti nem fogsz bepisilni :)

Ja és, bár ez személyes tapasztalat, nekem úgy megy a leggyorsabban ha térdelek / ülök a sarkamon, tehát a testem függőleges és úgy ujjaz. Bár ennek is van hátránya: nagyon elázik az ágy. Néha én kérem, hogy inkább ne is csinálja.

Sikeres próbálkozást!

2009. máj. 20. 21:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Érdekes:))) Kipróbálom és köszi a tippeket!:)
2009. máj. 21. 15:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!