Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan mozogjak misszionárius...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mozogjak misszionárius pózban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy buta kérdés, de mindenki azt mondja, hogy nem jó, ha egy csaj szex közben olyan mint egy deszka és nem mozog. De misszionárius pózban mit csináljak, hogy ne \'csak feküdjek\'?

egy szűz lány.

2009. máj. 19. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A lábaidat kulcsold a fiú dereka köré, átölelheted a nyakát, simogathatod a hátát, és a csípődet is simán tudod mozgatni.
2009. máj. 19. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mozogj úgy hogy előre hátra a csípődet én úgy szoktam és beválik szerintem nagyon jó és úgy csinálod ahogy te élvezed:)de ha szűz vagy akkor nemgáz ha egy picit merev vagy szerintem ez természetes
2009. máj. 19. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. máj. 19. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Simogathatod, csókolgathatod, akkor már nem vagy olyan mintha a vasalódeszkával csinálná... A csípődet mozgathatod, sőt, többnyire attól te is jobban élvezed, befolyásolhatod a behatolás mélységét és szögét valamennyire.
2009. máj. 19. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
tekerd a csípőd, mintha táncolnál!
2009. máj. 19. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
lőször is. vágj egy disznót, a lelkét ajánld fel zeusznak. aztán nagy terpesz, kend be a behatolás helyét majom-kenyér zsírral, majd hagyd hogy a férfi behatoljon mind a falloszával és öklével. utána csinál egy körbepörgő rugást és már meg is vagyunk
2010. jan. 7. 23:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!