Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak csiklóból tudok elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak csiklóból tudok elélvezni. Miért?

Figyelt kérdés
És így is nagyon sokáig tart mire sikerül. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen? És ne csak így menjen a dolog?
2009. máj. 19. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek jon ossze a huvelyi orgazmus.gyakorold es majd nem lesz ojan negez elelvezni.
2009. máj. 19. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Maszturbálj többet, így ismerheted meg a tested, és ha te megismered, akkor majd tudsz segíteni a párodnak is, hogy ügyesebb legyen.

A hüvelyi orgazmushoz pedig meg kéne találni a g-pontodat. Nekünk igazából szerencsénk volt, mert megtaláltuk keresés nélkül, szóval ezt a részét nem ismerem.

2009. máj. 19. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyedül percek alatt elmegyek...
2009. máj. 19. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
mond meg a pasidnak hogy hogyan csinalja.
2009. máj. 19. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem meg csak csuklóból megy :P
2009. máj. 19. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Fontos lenne, hogy ne az motoszkáljon állandóan a tudatodban, hogy "el kell érnem az orgazmust". Ennek spontán kell jönnie. Olyan, mint az elalvás: ha egy álmatlansággal küzdő ember folyton arra koncentrál, hogy "aludjak már el, aludjak már el", akkor nem tud elaludni. Ha azt mondják neki, hogy le ne hunyja a szemét, csak feküdjön az ágyon nyitott szemmel, egy idő múlva elalszik, és a problémája megszűnik.

Próbáld ki egyszer, hogy nem úgy kezdesz hozzá, hogy mindenféle kemény elvárásokkal magaddal szemben, hanem csak úgy. Spontán.

Ja és a többieknek is igaza lehet. A pároddal is meg kell beszélned, nélküle nem fog menni. :)

2009. máj. 19. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam 10 évig! Nekem az első gátmetszés nélküli hüvelyi szülés oldotta meg a problémát. Tehát azelőtt nem voltam elég tág, ennyi. Én sem tudom, mit kellett volna tegyek azelőtt, nem jöttem rá a nyitjára.
2009. máj. 19. 21:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!