Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretkezik velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretkezik velem a férjem?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van,és mire ők elalszanak addigra a férjem is. Heti 1 x vagyunk együtt ,álltalában hétvégén. Nekem ez kevés.Legtöbbször alig várom már a hétvégét,pont emiatt. A férjem reggel 6-tól este 6 ig dolgozik.El hiszem neki hogy fáradt,azt mondja neki is kevés az a heti 1 de sosem bír fent maradni. Ahogy lefekszik 5 perc és alszik. A 2 éves fiunk pedig hosszas szenvedés után szokott elaludni,és csak ugy ha mindketten mellette fekszünk.

Szerintetek mit csináljak? Vagy lehet valakije?

2009. máj. 19. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj nem kell egyből arra gondolni,hogy van vkije. Én azt mondom neked,hogy ha van lehetőségetek,idézzétek fel a régi szép időket.A gyerekeket add le a nagymamának,testvérnek 1-2 napra.Menjetek el a férjeddel valahova,pihenjetek és az az 1-2 nap csak rólatok szóljon.Főzzél,süssél,lepd meg.Készíts fürdőt,masszírozd meg.Hidd el viszonozni fogja.A későbbiekben meg biztos jobban fogjátok egymás kívánságait lesni,csináljatok egy jó kis nosztalgianapot,hát ez az én véleményem.

21/L

2009. máj. 19. 14:07
 2/9 A kérdező kommentje:

A gyerekeket nem tudom le passzolni mert a kicsi még csak 3 hónapos és szopik. Boltba sem birok menni,mert a férjem nem szereti ha rábízom valakire a gyerekeket. Nagy balhé lenne ha megtudná,hogy elszaladtam boltba pl.és a mamára hagytam addig.

A 8 évest azt már elengedi a mamához,de a többit nem.

2 éves fiam meg nagyon anyás ,még ő sem bir vele nélkülem.

Volt már ,hogy próbálkoztam nappal.pl. a gyerekek az udvaron játszottak,a férjem a gép előtt ült és én odamentem hozzá ölébe akartam ülni, egy kicsit meghozni a kedvét,de ő meg rám ripakodott,hogy széttörik a szék alattunk, üljek a fotelba. Na hát ettől aztán el is ment a kedvem.

2009. máj. 19. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hűha! A kérdésedből nem derült ki, hogy ilyen a helyzet de ez a komment azért elgondolkodtató...

És ahogy érzem az a heti egy se az az igazi...

Esetleg kérd meg, hogy találjon ki valamit. Mellesleg miért is baj ha valamelyik nagymama van a gyerekekkel pár órát? Nem csak szex lehet az oka, ha ketten akartok elmenni valahova, bármilyen olyan elintéznivaló lehet, ahová nem lehet gyereket vinni... és akkor mi van?

Én még nem vagyok anyuka, csak egy volt pasim sztoriját tudom elmesélni. 40 éves volt mikor megismerkedtünk, külön élt 3 éve a feleségétől. 2 gyerek volt (akkor 10 év körüliek) Elmesélte milyen volt a házassága. Azt mesélte, hogy mindig is szeretet volna, ha a felesége borotválja, de nem volt hajlandó... Na szerintem ez még nem indok... de azért mesélte tovább. Azon vette észre magát, hogy egyre nehezebben ment a vasárnap reggli "kötelező" szex. ez nekem nagyon fájóan hangzott. És hogy azt hitte vele van a baj, mert már egyedül is élvezetesebb volt csinálnia. Aztán valami bulin összehozta egy üzleti partnere valami nővel. (na ezen is kiakadtam..) és akkor rájött, hogy nem vele van baj, hanem hogy a feleségével nem megy már. Ezután beszervált egy barátnőt, ami utána kiderült, és utána elköltözött. Persze megkapta a magájét tőlem, hogy miért nem költözött el előbb, de mindegy.

Szóval nem biztos hogy van a férjednek valakije, de úgy tűnik hogy lankad az érdeklődése. ha tudsz valamiről, amit ő szeretne, esetleg add meg neki (mint a fenti példámban van) de tényleg kéne időt találni csak kettőtökre. Vagy mondom, kérd meg hogy ő találjon megoldást.

30/N

2009. máj. 19. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ne gondolj egyből arra hogy van valakije! A helyzet biztos hogy őt is frusztrálja és a leírt helyzetben valószínűleg azért nem volt kedve belekezdeni, mert nem volt benne biztos, hogy be is tudjátok fejezni. felhúzva maradni meg ki akar...?! viszont próbálj meg tenni az ügy érdekében, mert lehet hogy kialakult már benne egyfajta sértettség is azért nem akar. próbáld meg esetleg reggel korán simogatással felébreszteni, olyankor a pasiknál rátesz a reggeli merevedés is, valószínűleg könnyű dolgod lesz :)

a kétévest meg próbáljátok a saját ágyába szoktatni, mert ha apuka kitúrva érzi magát abból sok jó nem lesz, a végén még tényleg elmegy "vigasztalódni"!

2009. máj. 19. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem bízik meg egyik mamában sem ,annyira hogy rájuk bízza.Más rokonra meg főleg ki van zárva.

Beszélgettünk már erről és mondja,hogy kevés neki is,de fáradt már amikor haza ér.

2009. máj. 19. 14:39
 6/9 A kérdező kommentje:
A 2 éves az ágyában alszik,csak az a mi ágyunk mellett van közvetlen.Ugy alszik el csak ha a hajamat piszkálja.
2009. máj. 19. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Változatlanul nem értem, hogyhogy nem bízik meg egyik nagymamában sem.. még a saját anyukájában sem. miért szenilisek? nem tudnak mozogni vagy más fizikai bajuk van? és te megbízol bennük? mert ha ennyire ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig a gyerekek minden pillanatban veletek legyenek, akkor nem akar veled kettesben maradni. Sajnálom, nekem így tűnik. mert különben ő is aktivizálná magát hogy alkalom legyen.

Értem én, hogy kicsi a lakás, de szerintem ez önmagában nem lenne gond.

De hát akkor hogy van az a heti egy is ha ott alszik a pici mellettetek? hűha

A második voltam

2009. máj. 19. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked,hogy heti 1szer csinálod:)az én élettársamnak havi 2-3alkalom elég...gyerek nincs,más nincs neki tuti!!!Nekem is kevés,de ez van:(
2009. máj. 19. 15:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Hétvégente amikor délben elalszanak a gyerekek. vagy reggel amikor még alszanak.

Nem meri rábízni a mamákra,mert fél,hogy nem tudnak rájuk eléggé vigyázni.

2009. máj. 20. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!