Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Gond az, ha marha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Gond az, ha marha gyorsan elsülök (5 perc), de utána rögtön tudom folytatni megállás nélkül akár 40 percig is. Ezt ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan nagy gond. Mi lenne, ha első körben elszórakoztatna a párod valamilyen módon, és utána szeretkezés közben pedig bírnád 40 percig?:)
2009. máj. 19. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, mivel tudod folytatni. Nálunk inkább az a gond, hogy órák alatt sem sül el én meg nem bírom olyan sokáig, addigra "elkopok". 24/l
2009. máj. 19. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia! alapjában nem olyan nagy baj az:)

de ha nem masztizol annyit akkor idővel szépen helyre áll a dolog jobban bírod és az orgazmusod is sokkal tartalmasabb lesz.

2009. máj. 19. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
a párom is mindig 5 perc után tudna már elsülni, de adok neki egy csókot, és tudja hogy vágyom rá hogy folytassa...és folytatjuk, és negyven perc után vagy esetleg hosszabb idő után megy el végül, és így neki is és nekem is jobb..
2009. máj. 19. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is el tud menni 5perc után. De nem teszi. Így neki is sokkal jobb, mivel addig húzzuk egymást, amígcsak lehet. Akkor az élvezet is sokkal nagyobb...
2009. máj. 19. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha tudod utána folytatni akkor egyáltalán nem baj
2009. máj. 19. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Először orálisan élveztesd el magad, aztán jöhet a 40 perces menet...
2009. máj. 20. 02:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!