Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 3 hónpja élek szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónpja élek szexuális életet a barátommal és még nem sikerült elmennem?

Figyelt kérdés

Egyetlen pózban (kutya) élvezem, de akkor nagyon nagyon a szexet. Isteni érzés de kb 2-3perc után elmúlik ez az érzés és csak azt érzem h a barátom mozog bennem.Ennél tovább még nem jutottunk és egy kicsit kezd (nem csak engem) zavarni h nem tudok elmenni :( Mit tegyek/tegyünk

A bunkó megjegyzéseket légyszives mellőzétek!

19/L

2009. máj. 19. 00:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Old meg úgy, hogy hátulról vagytok, és hozzáférj a csiklódhoz. Én is csak úgy tudok elélvezni. Anélkül nem sok esély van rá, kevés nő van, aki anélkül is elélvez. Jó nekik.
2009. aug. 12. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is sokáig nem tudtam elmenni, aztán egyszercsak belenyugodtam, hogy én szextől nem fogok elmenni. Ez van. Aztán már nem arra gondoltam, hogy elmenjek, hanem, hogy élvezzem, és ő is. Aztán 1x elmentem. :O Aztán megint nem. Aztán megint igen. És mostanra (fél év szexuális élet után) szinte mindig elmegyek. Tényleg csak annyit tudok tanácsolni, hogy forgoldójatok, meg a párod hol lassan hol gyorsan csinálja. Meg próbáljátok meg azt is, hogy kicsit lejjebről tolja be ill. feljebbről. Lehet hogy pont nem érinti annyira az ingerizéket. :D

16.L

2009. aug. 12. 13:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
én egy éve élek nemi életet, vagyis lassan inkább másfél, és nem volt hüvelyi orgazmusom soha. csiklói van, ahhoz csinálom magamnak szex közben. én ezt tudom neked ajánlani.
2009. aug. 12. 14:01
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a kérdés feltétele óta eltelt még 3 hónap, tehát fél éve élek nemi életet és még mostanra sem sikerült, bár már nem izgat h nem tudok elmenni mert anélkül is nagyon élvezem a szexet, meglehet h csak idő kérdése a dolog =)
2009. aug. 12. 15:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!