Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szex és más semmi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex és más semmi?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy annak ellenére, hogy szűz vagy (orálszex már volt), nem bánnád ha nem komoly kapcsolatban veszítenéd el a szüzességed. Mi van ha csak szex kellene, de kapcsolat, érzelmek most nem? Ez mennyire elfogadhatatlan?

18/L (igen, a "tegyükfelezés" rám vonatkozik, de hátha így könnyebb válaszolni :))

2009. máj. 18. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
en inkabb komony kapcsolatban veszitenem el a szuzessegem.azt mondjak az elso a legszebb es emlekezni szeretnek mindig ra.
2009. máj. 18. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
én így vesztettem el, bár előtte orálszex sem volt. nem bántam meg, jó volt, 19 voltam akkor
2009. máj. 18. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább várj egy olyan személyre, akivel nem csak lefeküdni akarsz, hanem tényleg szereted :) Mindkettőtöknek jobb lesz, hidd el ;)
2009. máj. 18. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
így utólag, nem bánnám
2009. máj. 18. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem szerettem volna, de ez aztán igazán a te döntésed. Csak meg ne bánd.
2009. máj. 18. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én is így vesztettem el... lassan egy éve... és m úgy néz ki megint "csak szex és más semmi"-lesz vele:P csak vigyázz ne ess bele...amúgy meg szerintem, nem gáz, de ne hallgass senkire ha neked jó akkor tedd meg -hatalmas közhely de igaz;):*L/18
2009. máj. 18. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen elfogadható, nincs ezzel semmi probléma. Volt olyan kapcsolatom -szintén csak szex- ahol a nő annyit akart, hogy vegyem el a szüzességét, hát megtettem. Persze nem jártunk se előtte se utána. (F28)
2009. máj. 19. 09:18
 8/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz szerintem, sőt én is pont ezt szeretném, csak nem találtam még hozzá megfelelő pasit és én is 18/L :D
2009. máj. 19. 13:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!