Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy játszunk dominásat meg enyhe S/M játékokat is?

Figyelt kérdés
A jelekből úgy ítélem tetszene neki, de nagyon prűd és eddig gyorsan viszakozott mindig, pedig engem izgat a dolog. Ti hogy csináltátok?
2009. máj. 18. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Mi az az S/M játék? :&
2009. máj. 18. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
gondolom sado mazo...
2009. máj. 18. 17:40
 3/10 A kérdező kommentje:

S/M = szadomazo :)

de én csak olyan kikötözős, fenekelősre gondoltam, max csipeszek, szóval semmi durvulás! nagyon perverz?

2009. máj. 18. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem perverz,mi is szoktunk ilyet csinálni a barátommal:)És mindketten élvezzük:D

22/L

2009. máj. 18. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Irigyellek benneteket 17:49! :)

de hogy kezdtétek???

2009. máj. 18. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Én mondtm,hogy szeretném kipróbálni...és ő kapott rá,mert szereti nagyon!Bilincs,korbács,húúú sok cucc van!Én néha be is szoktam neki öltözni...:D

Neten is vannak jó cuccok;)onnan is rendeltünk már!

2009. máj. 18. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
mi is csináljuk és nagyon nagyon jó csak igazán fel kell izgatni és akkor nincs határ :D
2009. máj. 18. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Áhh, irigylem a barátnődet. :) Az én párom túl gátlásos az ilyesmihez, ha már benne vagyunk élvezi, de nagyon nehéz rávenni az ilyen játékokra, pedig ha felülemelkedik a gátlásain, igazi uralkodó típus. :)

Szerintem egyszer amikor olyan a helyzet, előjáték közben megpróbálhatnád mondjuk lefogni a kezeit, vagy előhúzhatnál egy selyemsálat a párna alól, és kijelenthetnéd, hogy ha bízik benned eléggé, akkor szeretnéd bekötni a szemét. Aztán abból, hogy hogyan reagál, úgyis látni fogod, mennyire nyitott az ilyesmire.

Sok sikert! :)

2009. máj. 18. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:

19.15-ös vagyok, ne haragudj, most olvastam el újra a kérdést, ha jól értelmezem, akkor itt te akarsz lenni az alárendelt fél. Ezesetben is elő lehet húzni azt a sálat, persze, megkérheted mondjuk a barátnődet, hogy kösse be a szemedet, mert neked izgalmasabb, ha nem tudod előre, hogy mit fog csinálni. ;) Aztán lépésről lépésre haladhattok tovább.

Sok sikert még egyszer, és bocsi, hogy első körben félrenéztem!

L/19

2009. máj. 18. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Először is szerintem úgy általában beszélgessetek a szexről. Nem hiszem, hogy egy fiatal lány prüd lenne, maximum csak gátlásos. Ha ezeket a gátlásokat sikerül levetkőznie a segítségeddel, és szabadon tudtok beszélgetni a szexről, akkor könnyeb megosztani egymással a vágyaitokat is.
2009. máj. 18. 20:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!