Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 8 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és 4 hónapja feküdtünk le először. (szüzek voltunk) Heti szinten szeretkezünk, de akkor nagyon jó. Azt szeretném megtudni, hogy 4 hónap alatt, miért nem volt hüvely/g-pont orgazmusom. (mert csikló már volt, számtalanszor, de szex közbe nem megy.) És az átlag akciónk hossza egy óra.
2009. máj. 18. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

mert még iszonyatosan sokat kell és fogtok egymásról (ból) tanulni!!!

én 3 éve vagyok együtt a párommal és a múlt hónapban sikerült megtalálnia a g pontomat (jól el van bújva)

pedig azt hittem nem is fog sikerülni...

de még így is fantasztikusak voltak és szoktak lenni az együtt létek!!

sok szerencsét, és jó felfedezést:P

2009. máj. 18. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezen ne aggódj. Majd idővel fog csak sikerülni. Másrészt ha még szűz vagy akkor lehet, hogy évekbe is telni fog:)

Nyugodj meg 1-2 hónap és rájössz, hogy nincs miért aggódnod és inkább az fog érdekelni, hogy minnél jobb legyen!

2009. máj. 18. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha folyamat azon feszengsz hogy mikor lesz már..akkor lehet nem is lessz,mert szex alatta se tudsz arra koncentrálni amire kellene mert ezen jár az eszed,hogy na majd most....és amikor nem sikerül akkor meg letörsz.Csak élvezd azt ami van,és akkor majd sikerülni fog..:):)
2009. máj. 19. 11:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!