Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Történt már kellemetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már kellemetlen balesetetek szex közben?

Figyelt kérdés
olyanokra gondolok, ami tényleg ciki. :) Pl, anál közben kiugrott egy kis sportszelet, vagy hasonlók. Esetleg részegen orálnál véletlenül le hánytad a pasid. :)
2009. máj. 17. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
te beteg vagy öreg , és perverz az életszemléleted :D
2009. máj. 17. 22:22
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
sportszelet :DDDDDDD
2009. máj. 17. 22:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, ez mennyire ciki, alattunk egyszer leszakadt az ágy. :)
2009. máj. 17. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
elsőnek: Jay és néma Bob ... ?;) :D egyébként szerintem nem beteges csak kíváncsi, felmerült benne a gondolat, hogy vajon milyen cikis helyzetek vannak szex között. véleményem szerint a szeretkezés során elég ritkán fordulhat olyan elő, hogy a hölgy lehányja a férfit vagy, hogy vmelyikőjük akkor, ott helyben elintézi nagy dolgait mert nem bírja tartani. :) Ha valaki szex közben azt érzi, hogy wc-re kell mennie akkor gondolom kimegy mivel elég zavaró azzal az érzéssel szeretkezni, hogy uh de nagyon ki kell mennem a wc-re. :)
2009. máj. 17. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az agyszakad inkabb vicces mint ciki
2009. máj. 17. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én csak olvastam valahol, nem is biztos, hogy igaz, de nagyon lol: csávó épp az ágy mellett guggolva/féltérdelve orálisan elégítette ki a b.nőjét, amikor bement a szobába a csaj németjuhásza és elkezdte a srác hátsóját nyalogatni XD
2009. máj. 17. 22:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Perverz az életszemléletem? Az komoly! Na, mind1

Elmesélek egy storyt!

kb. 18-19 lehettem, mikor egy campinget kibéreltünk buli céljából, ahol volt egy nagy faház és több kicsi. Mi a nagyban voltunk többen, ahol volt több szoba is. Egyik szobába bemenve a sötétben keresni kezdtem a lámpa kapcsolót, de úgy, hogy leültem egy ágyra és mivel nem találtam, elő vettem egy gyújtót és meggyújtottam, első látásra az tárult elém, hogy egy farok benne van egy punciban, de még akkor nem tudtam kik azok. A lényeg, hogy a lámpát felkapcsoltam, az egyik haverom dugott egy csajt és az ágy mellett ott volt egy adag paprikás krumpli! hehe. mint később kiderült kutyába csinálta a csajt és mivel ittasak voltak a lány oda hányt az ágy mellé.....

2009. máj. 17. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Közös barátnőnk volt a barátommal, akinek azonban nagyon hosszú farka volt. Annyira megnyomta a hölgynél a méhszájat, hogy a spriál körüli rész begyulladt, kellemetlen váladék keletkezett, és ovoshoz kellett fordulni. Ez annyira megzavarta, hogy el is ment a kedve a hármas partiktól, pedig nekem tetszett volna.
2009. máj. 17. 22:50
 9/13 A kérdező kommentje:

Most, nem akarok gusztustalanodni, na de na! Senki ne mondja nekem, hogy én vagyok a beteg... ilyenek tényleg vannak!

Íme itt a bizonyíték

[link]

Szal ha velük megesik, akkor mással is tuti volt ilyen...

2009. máj. 17. 23:11
 10/13 anonim ***** válasza:
32%
Bocs, de undorodom tőled. Ha a lányok belelátnának az agyadba, egy szexpartnert se találnál. Én szeretem a szexet, amit te csinálsz, az olyan, mint mikor egy adag habostortát megszórnak valódi egérkakival és felszolgálják neked, hogy jó étvágyat!
2009. máj. 17. 23:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!