Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bnőmet ha sokáig csókolgatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőmet ha sokáig csókolgatom a nyakán egy idő után elhúzza, majd pár másodperc mulva ujra engedi! Miért nem szeretné ha tovább puszilgatnám?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán, mert túlzottan felizgatod és nem tud mit kezdeni az érzéssel. Lehet, legszívesebben rád vetné magát, csak nem tudja kezelni a helyzetet. :)

hány éves a kis csaj?

2009. máj. 17. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mert beleun. kb 10 másodpercenként vándorolj lassan a testén. mintha csak lassan simogatnád. aztán visszatérhetsz. a legtöbb nőnek tetszik, ha a hasád szinte alig érintve puszilgatod, a nyakát, a mellét, a füle mögött. figyeld, mire hogy reagál. melyik érintést mit hoz ki belőle.
2009. máj. 17. 22:23
 3/8 A kérdező kommentje:
16 szüz. közbe foglalkozok mással is, de mindig elhuzza
2009. máj. 17. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Talán csiklandós :) Én is az vagyok és sokszor fordul elő velem is amikor a párom puszilgatja a nyakam én pedig elhúzom aztán pár perc múlva újra megpróbálja. vagy lehet, hogy csak egyszerűen zavarban van. nálam az elején így volt ... :) de ez emberfüggő. lehet más oka is. talán kérdezz rá nyíltan, hogy van -e vmi gondja ezzel mert lehet, hogy Ő nem kedveli ha csókolgatják a nyakát. (sokan szeretik de a kivétel erősíti a szabályt ... ) Talán épp a következő ilyen alkalomnál lenne a legjobb. ha ismét visszautasítja akkor kérdezz rá, hogy mi a gondja ezzel?

sok sikert!

2009. máj. 17. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

22:24-es vagyok. bocsi, de nem láttam az előző válaszokat mert közben pötyögtem. nos ha még szűz a lány és akkor is elhúzódik Tőled amikor más helyen simogatod akkor lehet, hogy Ő még nem érzi elérkezettnek az időt ahhoz, hogy rátérjetek a szexuális terére a kapcsolatnak. Próbáld meg megbeszélni Vele tapintatosan, hogy mit szeretne mert lehet, hogy csak azért engedi, hogy Neked így jó legyen de közben Ő még nem áll készen rá. Szerintem minél hamarabb keríts erre a beszélgetésre sort, hogy oldódjon ez a feszültség kettőtök között. légy türelmes és megértő vele és hamarabb megnyílik majd afelé, hogy őszintén beszéljen az elképzeléseiről a pettinggel vagy bármilyen testi érintkezéssel kapcsolatban!

sok sikert!

2009. máj. 17. 22:29
 6/8 A kérdező kommentje:
készen áll rá. már petting is volt. ujjaztam is, orál is volt. meg 1-2 hónapja kész is a szexre aztmondja. ugyhogy nem ezzel van a baj.
2009. máj. 17. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?
2009. máj. 17. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megunja, vagy pedig kicsit zavarja. például velem is volt már úgy hogy a barátom kicsit sokáig szekálta a nyakamat, ezért kicsit kidörzsölődött...

szerintem ez lehet az oka, nem pedig valami elfojtott érzelmi dolog.

2009. máj. 17. 23:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!