Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elég ha az épp akkor önkielégí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég ha az épp akkor önkielégítésre használt tárgyat megmosom szappanos vízzel, vagy inkább gumit is húzzak rá? Eddig nem volt belőle problémám.

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Mosd meg, gumi nagyon drága és tök fölösleges.
2009. máj. 17. 21:51
 2/11 anonim válasza:
48%
húzz rá gumit, nehogy teherbe ess!!
2009. máj. 17. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok az első válaszoló felelősségteljes gondolkodásához, és a második humorához... :P

Mit használsz önkielégítésre, ha nem vagyok indiszkrét?

Legbiztosabb gumit húzni rá, hogy elkerüld a fertőzéseket. A szappan Ph-értéke a bőréhez van igazítva, a hüvelynek egészen más a kémhatása, nem véletlenül nem szabad ott szappannal mosakodni.

Arról nem is beszélve, hogy az óvszerek síkosítottak, így gumival könnyebbé is válik a művelet.

Remélem, tudtam segíteni!

2009. máj. 17. 22:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Borotvanyéllel szokom csinálni mostanában. :D

És köszönöm. :)

2009. máj. 17. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Olyan kis gumi nincs, ami borotva nyélre való. :) Próbálkozz valami nagyobbal, de gumit használj, az síkosabb is, és véd a fertőzések ellen. Szűz vagy még? Mennyi idős vagy?
2009. máj. 17. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

borotvanyél atyaég...nemfélsz hogy felsérted magad?:Dmindegy ez nemlényeg nem én vagyok a kérdező.

de szerintem ne szappannal mosd meg hanem intim lemosóval mert a szappan kémhatása lúgos a vagináé meg savas.épp ezért találták fel az imtim lemosót.:Damuy tipp vegyél egy vibrátort mert azzal nem sérted fel magadXD

2009. máj. 17. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Borotvanyél? :D Annál az ujjad is vastagabb.

Amúgy egyik válaszoló írta, de gondolom nem vagy olyan hülye, hogy a szappanos borotvát dugod fel magadnak, szal nem értem miért pattog.

Simán elég ha megmosod, jól lemosod a szappant megtörlöd ennyi.

A hüvely is tisztítja önmagát, nem kell ennyitől beparálni és már rögtön az ujjadra is gumit húzni.

2009. máj. 17. 22:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Jaj még jó h nem szappanosan. :DXD áááh.. Úgyértettem h szapanos vízzel lemosom ALALAPOSAN... mert nem akarom h bmilyen baktréium bekerüljön...

Egyébként borotvanyéellel tök jó, mert még ilyen "masszírozó" izék is vannak rajta. :D Gondolom tudjátok milyenre gondolok. :]

2009. máj. 18. 17:11
 9/11 A kérdező kommentje:

Ja am meg nem félek mert addig nem nyomom fel. :D

Egyébként nem vagyok szűz, és 17.

2009. máj. 18. 17:13
 10/11 A kérdező kommentje:
*alaposan.. naXD
2009. máj. 18. 17:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!