Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok előfordul veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok előfordul veletek néha, ha az utcán vagy vlhol megláttok egy olyan fiút, férfit aki vlmiért nagyon bejön nektek, akkor ha nem félnétek odamenni, nem szégyelnétek akkor szó nélkül lesz*pnátok vagy bármit művelnétek vele így ismeretlenül?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hat en szegyelnek odamenni....:D
2009. máj. 17. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
itt nem a szégyen a kérdés hanem ribanc vagy nem ribanc???
2009. máj. 17. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
ja akkor nem vagyok ribanc:))
2009. máj. 17. 21:04
 4/14 A kérdező kommentje:
ez nem lenne ribancság sztem :)
2009. máj. 17. 21:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
az életben nem csinálnék ilyet! szerintem az megvetendő lenne...
2009. máj. 17. 21:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
alap hogy ribancság
2009. máj. 17. 21:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
soha:)
2009. máj. 17. 21:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

ez gondolat..nem ribancság:D

nekem nem azjönle h hűdelesz*pnám,hanem h milyen jólenne hozzábújni,megcsókolni..:)

2009. máj. 17. 21:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Fantáziálni lehet szerintem, addig nincs vele semmi gond, amíg tényleg meg nem csinálod... tudod, gondolatban mindent szabad. :)

De ha tényleg bele akarnál menni ilyen "kalandokba", akkor nagyon óvatosnak kell lenni, könnyen baj lehet belőle, a betegségektől vagy a megalázástól kezdve akár az olyan dolgokig is, mint hogy valami pszichopatával hoz össze a balsors, aki abban leli örömét, hogy gyanútlan lányokat bánt.

Szóval amíg csak gondolod, addig csak annyit jelent, hogy erős benned a szexualitás utáni vágy, aminek a barátod (ha van, vagy ha lesz majd) nyilván nagyon örül, de azért az egyáltalán nem baj, hogy "félsz odamenni". Ez így normális.

Üdv

2009. máj. 17. 21:13
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Én örülnék, ha egy nem csúnya lány odajönne az utcán és le akarna pippantani. Lehet nyomtatok egy pólót vmi ilyesmi felszólítással.
2009. máj. 17. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!