Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 éve van 1 párom, de elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve van 1 párom, de elég gátlásos vagyok a szexben (mivel van súlyfeleslegem) Amikor szexre kerül a sor akkor általában a kutya póz vagy a misszionárius pózban csináljuk. Milyen pózt ajánlotok amiben nem okoz gondot a túlsúly?

Figyelt kérdés
Ő szeretné máshogy is....pl.lovaglás....de én nem szeretném,ha a hájamat nézné...NAgyon zavar.... :( Tudna valaki valami jó pózt ajánlani? Vagy hogy mit csináljak?
2009. máj. 17. 18:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%
Fogyjál le ha zavar
2009. máj. 17. 18:28
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
csináljátok sötétben, úgy nem látja ahájad.
2009. máj. 17. 18:30
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Énis pont ettől tartok, mert épp kialakulóban van kapcsolatom. És rajtam is van súlyfelesleg... Eddigiekkeel(2vel) sötétben csináltam mindig, de kétlem h ez továbbra is így marad.. Nagyon gátlásos vagyok énis.
2009. máj. 17. 18:32
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
csináld ugy hogy te háttal lovagolsz a srácon és akkor nem lágya a hájadat csak a nagy fenekedet !! ez bevállik :)
2009. máj. 17. 18:35
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Ne legyél már iylen szégyenlős! Így nem is tudod igazán élvezni a szexet, nem tudod magad elengedni, mert azon agyalsz, hogy látja-e a hájadat! Figyelj csak, arra még nem gondoltál, hogy ha nem jönnél be neki, akkor nem lenne veled 2 éve? Nehogy már ez miatt legyen unalmas nálatok a szex. Van még rengeteg póz amit ki kell próbálni! Elengedni magadat, és élvezni! Én is az elején gátlásos voltam de aztán ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, úgy vetkőztem le a gátlásaimat, de ez a folyamat nálam kb.3-4 hónapig tartott, 2 év viszont már elég sok idő, szerintem már eléggé kiismertétek egymást, úgyhogy nem kéne ilyen miatt csak a misszionárius meg a kutyapózt alaklmazni. Megértem a párodat hogy szeretné máshogy is csinálni, add meg neki ezt az örömöt, lazulj el, és ne agyalj annyit a külsődön!!!
 6/18 anonim ***** válasza:
62%
látya
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha zavarná a súlyfelesleg,akkor nem lenne veled!!!Próbálj megnyilni előtte
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Én is túlsúlyos vagyok. És akkor mi van, ha a párod szeret akkor elfogad, nyugodtan próbáld ki a lovagló pózt, nem lesz baj!
2009. máj. 17. 18:36
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

Én is nagyon gátlásos vagyok sajnos :S és annyira nagyon félek hogy soha nem lesz ez miatt egy normális kapcsolatom sem :( egyszerűen nem tudom elképzelni hogy létezik olyan ember aki elött nem szégyelném magam :S

És 1. válaszolonak pedig!!Ez nem olyan egyszerű, hogy "ha zavar,akkor fogyj le!"...engem igen is zavar olyanyira hogy teljesen utálom magam ez miatt,és még ha fejre állok se tudok lefogyni...mindent megprobáltam és nem megy!!!

2009. máj. 17. 18:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Két éve vagy együtt a pároddal. Szex van. Ha a párod nem szeretne, nem kívánna, és akarna Veled szeretkezni, már rég nem nyúlna hozzád.

Hidd el, nem kevés súlyfeleslegem van. Mégis imádok felül lenni.

A párod nem az úszógumidat fogja nézni. A férfiak nagy átlaga (akárki akármit mond) a szerelme arcát, annak kéjes grimaszait figyeli, és ebben nagy örömét leli.

Téves elképzelés például, hogy a misszionárius pózban kevésbé feltűnő a túlsúly. Ott teljes testérintkezés van, hisz rajtad fekszik... A lovaglópózban még jobban is oszlik el látszatra, hiszen ki tudod húzni magad, vagy épp teljesen ráborulni.

Gyorsan dolgozd fel a gátlásaidat, mert ez mérgezi ám a kapcsolatot, nem is kicsit... Gondolj bele, hogy ha nem kellenél neki egy az egyben, akkor nem lennétek együtt!

Ne görcsölj, pattanj nyeregbe! ;-)

Üdv.

2009. máj. 17. 18:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!