Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha szeretkezés közben orgazmusotok van?

Figyelt kérdés
Nekem csak úgy van orgazmusom szeretkezés közben, ha közben izgatom a csiklómat. Ti hogy vagytok ezzel? Hallottam olyant is, hogy csak úgy spontán is el tud valaki menni. Vagy ez teljesen változó???
2009. máj. 17. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

kétféle orgazmus van (vagyis inkább 3) a klitorális (csiklói) ezt ált. mindenki át tudja éli, és a vaginális (hüvelyi) ami a G-pont izgatásával érhető el, gyakorolni kell, és ismerni a tested. a harmadik a kettő ötvözetéből jön össze... csak merészeknek ajánlom:P

SS!

Lex/17

2009. máj. 17. 12:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó ezt tudtam... De mégis az átlag mit tesz szex közben az orgazmusért? A többség azért izgatja a csiklóját is?
2009. máj. 17. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez változó, ha neked az jön be, hogy masztizol sex közben, tedd meg nyugodtan, szerintem a partneredet izgatni fogja. Legalábbis engem izgat, ha a lány masztizik szex közben :)
2009. máj. 17. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem eddig csak úgy volt orgazmusom szex közben, hogy felül voltam, és teljesen ráfeküdtem a barátomra, és úgy a csiklóm érintkezett a szeméremcsontjával, és előre-hátra is mozogtam rajta, és így a csiklómat ingerelte. Sima, hüvelyi orgazmusom még sosem volt szex közben, de majd hátha lesz idővel, ha már teljesen összeszokunk. De valakinek sosem sikerül a hüvelyi orgazmus, egyénfüggő. De próbálkozni lehet :)

2009. máj. 17. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem mindig van hüvelyi orgazmusom, lehet azrt mert nagyon ügyes a párom. A csikló orgazmus pedig előjátékkor szokott lenni, mivel egymás testét kényeztetjük. A lényeg hogy ismerje a párod a tested és tudja hogy mi jó neked. Gyakorlat teszi a mestert!
2009. máj. 17. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:

én nem teszek semmi extrát..általábn hüvelyi van, csiklói csak elójáték közbe vagy ha éppen olyan kedvem van:D lehet csak a pasim olyan ügyes nemtom,de egy aktus alatt több is szokott lenni

18/L

2009. máj. 17. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm is így van ezzel, kézzel izgatás nélkül max. úgy tud elmenni, ha hozzám dörgölőzik. De ez már az eleje óta így van. Próbáljátok meg úgy, hogy egyáltalán nem is nyúltok a csiklóhoz se előtte, se közben, hanem végig hüvelyi izgatással. Hátha. Kitartással, ellazulással meg lehet az eredmény. Ha ilyet kérsz a barátodtól, biztos nem fogja rossz néven venni :)
2009. máj. 17. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként ha minden igaz volt már nekem is hüvelyi. 1-2x, amikor ujjazott, és közben nyalt, akkor volt h orgazmuskor még folyt is belőlem egy addig ismeretlen átlátszó folyadék (nem pisi!). És akkor még el is zsibbadtam. Akkor az az volt??
2009. máj. 17. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Az inkább csikló vagy g-pont lehetett, mert írtad, hogy nyalt is közben.
2009. máj. 17. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Én mindig el megyek és egy aktus közben többször is és nem kell közben még saját magamnak izgatni a csiklómat. Serencsére fantasztikus párom van. Vele veszítettem el és a legelején megtanított élvezni, vagyis az első pár hónapman próbálta minél tovább húzni egy aktust hogy elélvezzek, és azóta mindig sikerül.
2009. máj. 17. 21:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!