Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiakat mennyire zavarja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyire zavarja, ha véletlenül épp szeretkezés közben jön meg a nőnek a menstruációja?

Figyelt kérdés
Velem ez történt, és azóta úgy érzem, mintha a párom megundorodott volna tőlem, pedig csak akkor vette észre, amikor már befejeztük az aktust. Ráadásul azóta gyakran emlegeti az esetet, bár félig poénosan, én meg egyre kellemetlenebbül érzem magam ettől.
2009. máj. 16. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, velem is volt már így, de ha a barátod szeret elfogad így is, mi csináljuk néha akkor is ha megvan, bár mivel tabit szedek alig tart 1-2 napig és alig van szal nálunk ez nem akadály, de mondta h engem így is szeret, beszéld meg vele, hogy ez véletle volt, nem tehetsz róla, ezért ne undorodjon tőled és akkor nem szexeltek ha megvan
2009. máj. 16. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
* véletlen
2009. máj. 16. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem speciel nem zavar, ha a párom épp menstruál. Persze olyankor az előjáték azért nem olyan fantázia dús.

Viszont tudok olyan férfiakat akik tényleg undorodnak tőle, és még csak hallani sem igen akarnak a menstruációs dolgokról annak ellenére, hogy már esetleg évek óta házasok.

Ez férfija válogatja, ki hogyan áll hozzá. De mindenképpen beszéld meg vele.

32F

2009. máj. 16. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, többször is én indítottam már meg a menszeszét volt, hogy piros lett a vége egy kicsit,de ez így is izgató, egyszer orális kényeztetésem után kiment ,és úgy jött vissza, hogy megjött neki.

Nekem akkor is lenne hozzá kedvem amikor megvan neki, de ő ezt nem engedi. Ilyenkor azért én sem erőltetem, valahogy másképp intézzük el, vagy várunk.

2009. máj. 16. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Mi menstruáció alatt is szeretkezünk, a páromat soha nem zavarta, engem még annyira sem.
2009. máj. 16. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
imádom a télapós felizgult puncit nyalni!
2009. máj. 17. 01:05
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Az én férjemet sem zavarja:)Én meg kifejezetten kívánósabb vagyok olyankor.
2009. máj. 17. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Először a Párom furcsán nézett, talán meg is lepődött. Nem szereti ha vérzek, főleg nem úgy szeretkezni. Bár egyszer belement..
2009. máj. 17. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a páromnak nem lenne gond, de én akkor kevésbé kívánom a szexet. Szóval inkább várunk míg elmúlik. Egyszer viszont megjott mikor meztelenul ultem a párom combján. Nem undorodott tole, mondta, hogy o csinálná úgy is, de én nem szeretném.
2009. máj. 17. 15:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 17. 15:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!