Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez? Barátom rá akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Barátom rá akar beszélni az anális szexre. Barátommal 10 hónapja vagyunk együtt és most eszébe jutott, hogy ki kellene próbálni az anális szexet. Eddig mindig fujjogtam meg nem tartottam jónak. Most megváltozott a véleményem.

Figyelt kérdés

Hajt a kíváncsiság,hogy milyen lehet.Vele ki is próbálnám.Csak kicsit félek.

Nem tudom hogy kell rá felkészülni?

Azt halottam kell beöntést adni,meg gumival kell stb...

Fájni fog?

2009. máj. 16. 22:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Ha higénikusan akarod csinálni vagyis ne makarod, hogy mindenféle fertőzést elkapja akkor kell beöntés!!!Ha a párod figyelmes és te is kellően ellazulsz és sok síkosítót használtok és rendesen kitágít akkor nem fog fájni, de ha nem figyeltek egymásra akkor bizony nagyon fog és kellemetlen élményként fog megmaradni!

[link]

2009. máj. 16. 22:29
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Az embert a kíváncsiság hajtja, nem lesz tőle bajod, ha kipróbálod.
2009. máj. 16. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Hát készülj fel rá, hogy először baromira fog fájni, mivel a végbelet nem szexuális célokra találták ki.

Mindenképp rengeteg! síkosítót kell használni, aztán meg mondd meg a barátodnak, hogy először csak nagyon óvatosan és lassan hatoljon be, különben visítani fogsz(tapasztalatból mondom).

Jah és igen, gumival csináljátok, mert a végbeledben rengeteg baktérium van(hiába mosod meg, azért patyolattiszta nem lesz). Gondolom nem szeretnéd megfertőzni a barátodat.

Meg kellemetlen lehet még, hogy behatoláskor wc-zési inger jelentkezik, kicsit olyan érzés, mintha kaki lenne a fenekedbe (bocsi!), és mégis megy befele...furcsa érzés, az biztos.

Én már próbáltam néhányszor, de utálom, nekem nagyon fáj, azért kívánom hogy nektek jobban sikerüljön...

2009. máj. 16. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

22:35 azért fájt mert a barátod nem tágított ki, elősször az ujjával kellett volna és igaz kicsit hosszadalmas, mert ez elején csak centiről centire tudja badugni az újját, de közben a lánynak el kell lazulnia és el kell engednie a záróizmait és ha ez már megy akkor mehet be a következő ujj és foylamatosan tágítani kell és nem muszály rögtön az első alkaomkor a péniszét is betennie, ha élvezni akarod és máskor is csinálni akkor türelem és hidd el utánna nagyon élvezni fogod. Higénia ami nagyon nagyon fontos!!!!!!!

Sok sikert!!

2009. máj. 16. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Kezdeném azzal, hogy én férfi vagyok, tehát ebből a szemszögből közelítem meg...

Az első és legfontosabb, hogy nem szabad egyből ajtóstól rontani a házba. Ha most csinálod először, akkor semmiképpen nem szabad még, hogy a farkával behatoljon, mivel nem vagy tág. Az első pár alkalommal csak az ujjával próbálkozzon.

Sok sikosító kell, mivel az a rész nem termel természetes sikosítót,mint a puncid.

Először csak a bejáratot izgassa simogatással, és enyhe nyomással. Ha egyikőtöket sem zavarja, akkor izgathat a nyelvével is.

Az első alkalommal az ujját se dugja be teljesen, mert ez egy olyan dolog, amihez a tested (még) nincs hozzászokva, tehát tiltakozni fog, és ez biztos, hogy fájdalomhoz és kiábránduláshoz vezetne, a cél pedig nem ez.

Szóval, adjatok magatoknak időt, mire odáig juttok, hogy tényleg beléd hatol. Csak játszadozzatok és úgyis érezni, tapasztalni fogjátok, hogy mikor tudsz annyira ellazulni, hogy gond nélkül befogadd a barátod.

Ha türelmesek vagytok, hidd el, nem fogjátok megbánni, mert utána nagyon kellemes élményben lesz részetek!!!

Jó szórakozást!!!

2009. máj. 16. 22:48
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Én azon a véleményen vagyok, hogy mindent arra használjunk, amire az ki lett találva. Azért, mert a szexuális devianciák ma már szinte divatok, nem kell mindenbe belemenni. Én nem szívesen ennék habostorta helyett zsíros kenyeret.
2009. máj. 16. 23:08
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

23:08-nak: elfogadom a véleményed, és nem is pontozlak le, mert emberek vagyunk, más az izlésünk.

Annyit szeretnék hozzátenni, hogy az anális szex nem egy divat dolog és nem szexuális deviancia. Az anális szex mindig is a szexuális élet része volt, amióta a világ, világ. Voltak és nyilván lesznek időszakok, amikor ezt tagadták, elzárkoztak előle, megvetették aki ilyet csinált.

Én úgy voltam vele, hogy kipróbálom és meglátjuk milyen lesz. Utána olvastam, próbáltam követni azokat a tanácsokat, amiket feljebb már leírtam, és láss csodát, nekem is nagy élmény volt, és az illető hölgynek is. Persze volt olyan kapcsolatom is, ahol nem volt része az anális szex a kapcsolatnak, mert a párom elzárkózott előle és én ezt tiszteletben tartottam, de azt be kell látni, hogy ez nem egy perverzió. Ez teljesen normális.

2009. máj. 16. 23:14
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

23:14: teljesen egyet értek! Úgy van ahogy mondod!!!

Nekem nagyon jó élményben volt részem ilyen téren, nagyon izgató ha jól csinálják. Persze nem mindenkinek. Ez is olyan változó, mint az erogén zóna. Valakit az izgat ha a combját simogatják, valakit meg az, ha a melleit. Változó, hogy kinek jó és kinek nem!

Linda/22

2009. máj. 16. 23:35
 9/14 anonim ***** válasza:
12%
undorító...de hát vannak olyan lányok akiknek semmi nem elég...mindegy nekik h hol...fúj..aki írta h nyelvvel is..hát már ne is haragudj tudod ki fogja nyaldosni ahol sza*sz...nem érdekel a lepontozás..:)
2009. máj. 17. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanígy voltam, mint te, és nem bántam meg... :)

(bár csak ritkán szabad szerintem, nehogy nagyon kitágulj!)

2009. máj. 17. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!