Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kipróbáltátok-e, hogy milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltátok-e, hogy milyen érzés levegő nélkül élvezni?

Figyelt kérdés

Pl úgy hogy zacskót húztatok a fejetekre maszturbálás közben, vagy egyéb módon fosztottátok meg magatok a levegőtől mert egyszerűen kiváncsiak voltatok rá hogy mennyi perverziót okoz a levegőtlenség...csak az élmény kedvéért, hogy átéljétek?

Most én inkább férfiaktól kérdezném ezt, nők is válaszolhatnak persze.

2009. máj. 16. 20:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem orgazmuskor tartsd vissza a levegőt, és ne húzz zacsit a fejedre. Az majdnem ugyanolyan :P
2009. máj. 17. 11:19
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

oO

Hát konkrétan még sose húztam zacsit a fejemre, csak azért, hogy jobban élvezzem, de...

Tényleg nagyon jó érzés, ha közben kicsit visszatartod a levegődet (: Érdemes kipróbálni. Én nagyon sokszor csinálom így.

2009. máj. 17. 11:27
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem próbálnám ki. Soha. Semmilyen helyzetben, senki kérésére.
2009. máj. 17. 13:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem próbáltam, nem is próbálnám soha, mert egyébként is félek a fulladástól, bezártságtól. Ez olyan klausztrofóbia féleség lehet nálam.

De hallottam már erről a dologról, és tényleg adhat valami pluszt. Olvastam azt is, hogy régen, néhány felakasztott férfinak merevedése lett. Szóval van valóságalapja a dolognak, de szerintem ijesztő.

2009. máj. 17. 13:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már egy kicsit beteges fetish, de ahogy érzed a te dolgod, próbáld ki ha akarod... én viszont rettegek attól hogy megfulladok, ezért eszembe se jutna.
2009. máj. 17. 14:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

pasi vagyok. a dolognak van valóságalapja. volt régen valami japán film egy becsavarodott csajról szólt aki rá volt kattanva a pasija farkára. úgy élvezett, hogy ráült és közben fojtogatta a pasit mert akkor a farka sokkal nagyobb és keményebb lett.

OFF: akit érdekel a végén kicsit túlzásba esett és a pasinak kampec lett közben, erre levágta a micsodáját, hogy mindig vele legyen.

ON: 1x kipróbáltuk akkori párommal - vazz tényleg érezte magában ahogy duzzadt nekem amikor megszorította a nyakam! de nem mertük sokáig csinálni, úgyhogy a magam részéről érdemi információm nincs, és azóta sem próbáltam sosem, annyira nem jött be...

2009. máj. 19. 17:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Veszélyes!
2009. máj. 20. 03:18
 18/24 anonim ***** válasza:

Nos a dolgot ne zacskóval a fejeden kell végezni. Fogod és a másik állcsontja alatt a nyakán a légcsövet kicsit elszorítod. De ne a gigáját mert megfullad:D Közvetlen az álla alatt. A legjobb ha a 2 ujjad közé (nagy+mutató)fogod be ezt a részt és erősebb nyomást gyakorolsz rá, így csökken a légcső átmérője de nem fojtod meg.

Próbáltuk nem rossz. Bár én nem kedvelem a dolgot...

2009. okt. 5. 08:53
 19/24 anonim ***** válasza:
17:08 Az érzékek birodalma c. film volt az
2009. okt. 5. 08:55
 20/24 anonim ***** válasza:
Képzeld el amikor anyád megtalálja holttestedet, zacskóval a fején, nadrág nélkül, összeélvezve... ő biztos nem nevetne, de én tuti
2009. okt. 5. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!