Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nincs orgazmusom vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nincs orgazmusom vagy miert nem ismerem fel?

Figyelt kérdés

A baratommal kb 5honapja szexelunk nagyon jo minden jol csinalja van mar par ev tapasztalata!!!En si elvezem meg tetszik is nagyon a szex csak epp h mikor van orgazmusom nem tudom:(:(:(neha megkerdi h hanyszor elveztem el de passz

Nekem jo igy is mert nagyon jo.... letezik h nem ismerem fel az orgzmust?

2009. máj. 16. 18:31
 1/4 anonim válasza:
97%
Hát ha lenne orgazmusod azt észrevennéd... hidd el! Szerintem ha eddig nem tetted érdemes lenne elkezdened maszturbálni egyedül, amikor nyugodtan, csak magad vagy, és nem zavar (meg) senki, mert úgy jobban tudsz magadra koncentrálni és megismered a testedet. Megtudod mi az ami igazán élvezetes a számodra, és előbb utóbb el fogsz jutni az orgazmusig. Ha nagyon megértő és türelmes a barátod akkor együtt is csinálhatjátok, bár szerintem egyedül jobban tudsz figyelni magadra ahhoz, hogy eljuss az elélvezésig. Mert ehhez nyugalom kell, mert az agyad fogja elérni az extázist, nem a tested. Nekem legalábbis ez vált be.. Sok élvezetes pillanatot! :D
2009. máj. 16. 19:01
 2/4 anonim válasza:
76%

Egy nő finomabb szerkezet mint egy férfi. Legalább három helyen képes elérni hogy kielégüljön, de ez hosszú gyakorlás eredménye! Megéri próbálkozni minél gyakrabban, hogy az ember elérje az orgazmust, de türelem kell hozzá!

Szóval remélem viccnek szántad.. bár annak elég szar volt..

2009. máj. 16. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

igen az embernek elöször saját testé kell megismerni és igy partnered nek is megtudud mutatni mi a jó elöször egyedül majd párba ha páród szeret hid el mindnet meg tesz hogy jó legyen , és amikor masztizol zárd ki akülvilágót és lazúj el mert te nő vagy nektek agy is kell az orgazmushóz és az egész testetek egy erogén zóna , csak rá kell érezni ridmusódra , és utána páródal éreztetni hogy szeretnéd éés nem vagy frigid csak idö kkell hogy megismerd magad

22/f

2009. máj. 16. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem fura, hogy a párod a pár év tapasztalatával megkérdi, hányszor élveztél el.

Az én páromnak soha nem volt más nővel tapasztalata, de ő mondja a végén, hogy nekem most ilyen meg ilyen volt, ugye? Egyszerűen megérzi. Nem tudnám átvágni, hogy volt-e orgazmusom, tudja.

A kérdésedből az derül ki, hogy neked még sose volt.Ne hajts rá, azzal csak rontanál a helyzeten. Én azt tanácsolom, mondd meg a párodnak menetközben, mi esik nagyon jól. Így fokozatosan kitanul. Nekünk ez vált be. Az előző tapasztalatok nem sokat számítanak.

2009. máj. 17. 03:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!