Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiú megkért hogy szopjam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú megkért hogy szopjam le 1-2 év múlva mit tegyek elfogadjam vagy sem?

Figyelt kérdés
azért nem tudok dönteni mert iszonyúan bejön a srác segítsetek lécci
2009. máj. 16. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
1-2 év múlva? Hány éves vagy most? Amúgy bunkóság, hogy ilyet kért a srác... csak arra kellesz neki. Dehát te döntesz...mi nem dönthetünk helyetted.:) Amúgy is 1-2 év múlva már 100% hogy más fog tetszeni neked.:)
2009. máj. 16. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
nem lehet azt tudni, mi lesz 1-2 év múlva... mondjuk egy ilyen kérés szerintem több mint ultrabunkóság.... az én válaszom egy csinos kis pofon lett volna,akármennyire bejön a srác
2009. máj. 16. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hányéves vagy? Ha akarod már most leszophatod, vagy akár később is, de ha bejön neked és szereted, akkor csalódni fogsz, neki csak egy szopásra kellesz..-.-
2009. máj. 16. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ezt nem értem. Csak úgy megkért erre? Nehogy már megcsináld (kivéve ha járni fogtok)! Miért lenne az neked olyan jó ha egyből leszopnád? Ha nekem valaki bejön akkor nem erre gondolok, hanem hogy jó lenne beszélgetni, csavarogni vele, jobban megismerni és szép fokozatosan összejönni vele. Sztem te lehetsz kb. 13 éves.
2009. máj. 16. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Persze fogadd csak el... gondolod hogy majd vár 1-2 évet, mi?

Különben meg milyen kis qrvapalánta vagy te (már bocsánat), hogy csak úgy leszopsz vmi 'gyüttment' bunkót, akinek nyilvánvalóan csak arra kellessz? Bejön a srác persze, és az szerinted elég?

Nem hiszem el, hogy ennyi ostoba kislány van ebben országban, eszetlen kis majmok...

2009. máj. 16. 14:31
 6/12 anonim válasza:
35%
Hany eves is vagy?Kezdjuk ott!Kb vagy 13-14?Ha minden jott-ment pasit le fogsz szopni akkor majd par ev mulva magadra nezhetsz...nem kellesz a kutyanak sem,mert meg leszel belyegezve hogy milyen kis konnyuveru csaj vagy ...vagy ha meg is kellesz majd valakinek lehet csak jol megdug mert hallja es latja,hogy milyen vagy...1-2 ev mulva meg teljesen mas lesz a velemenyed...sott akkor mar valoszinuleg nem fogsz ide irni hogy"leszopd-e a sracot vagy se " akkor mar csinalni fogod nem kerdezni....De ha ram hallgatsz akkor ne elegitsd ki oralisan a sracot ha csak nem komoly kapcsolatot szeretne!!!Minden jot
2009. máj. 16. 15:03
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Ez a pasi egy hihetetlenül bunkó paraszt. hogy lehet már így indítani egy nőnél? persze, ha esetleg egy "olyan" csaj vagy, és erről tudomása van, ne csodálkozz.

ha engem egy pasi csak úgy a semmiből erre kérne, kapna olyan pofont, hogy lerepül a feje.

2009. máj. 16. 15:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra kellesz neki ennyi !!!!! Ne dölj be neki !
2009. máj. 16. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben már voltam én is.

13 éves voltam, nagyon bejött egy osztálytársam. Azt mondta, hogy majd olyan 18 évesen, ha nem lesz pasim, akkor esetleg majd egy estére találkozhatnánk (ő már rég nem volt szűz). Hát a véleményem egy gyönyörű szép nagy pofon volt. Kicsit megilletődött, de levágta a helyzetet, hogy kicsit messzire ment.

Tökre mindegy, hogy mit mondasz neki, 1-2 év múlva azt se fogod tudni, hogy ki volt az..

2009. máj. 16. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked az ötlet, akkor ne foglalkozz mással, nyugodtan leszophatod.
2009. máj. 16. 16:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!