Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
A barátommal kb 10x feküdtünk le eddig, vele vesztettem el a szüzességem! Egyszer volt csiklói orgazmusom, de hüvelyi még nem volt! Pedig jól csinálja a barátom, nagyon gyengéd és figyelmes! Milyen pózban próbáljuk? Ma is kétszer szexeltünk, érzem azt a bizsergést, de több nem lesz sajna:S
2009. máj. 16. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 9 éve sexelek rendszeren csiklós orgazmusom mindig van hüvelyi még sosem volt!!
2009. máj. 16. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
A hüvelyit sokkal nehezebb elérni, mint a csiklós orgazmust, mert a csiklónál több az idegvégződés. 10 szeretkezés után még nem lehet semmi következtetést levonni. Azt tanácsolnám, hogy a csiklói orgazmus után hatoljon be a barátod, úgy könnyebb hüvelyit elérni. Nekem legalábbis beválik.
2009. máj. 16. 13:40
 3/8 A kérdező kommentje:
de konkrét szex közbe van csiklói orgazmusom, bizonyos pózokba:d pl: ülve, lovagló
2009. máj. 16. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Pl. ha orálisan kényeztet akkor is lehet orgazmusod vagy a kezével is eljuttathat a csúcsra.Én azt szeretem ha oldalt fekve sexelünk és a párom a kezével izgatja a csiklómat.
2009. máj. 16. 13:44
 5/8 A kérdező kommentje:
orális szexnél még sose volt orgazmusom, bármennyi ideig csinálja:D de azt annyira nem is szeretem
2009. máj. 16. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is elég nagy problémám van az orgazmussal...:S Konkrétan egyáltalán nem tudom elérni mert amikor már érzem hogy egyre jobb érzés fog el akkor hirtelen minden abbamarad. És nem tudom miért. szóval szerintem örülj h volt már egyáltalán orgazmusod, nekem semmilyen nincs...:(
2009. máj. 16. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
fél 2-kor írtad, hogy már 2x szexeltetek. XD Az ügyes! Ne aggódj, sokaknak nem volt még hüvelyorgazmusuk, mert azt tényleg nehéz elérni. Nem tudom, hogy nekem is az volt-e, mert volt többször a Barátom ujjazott, közben meg nyalt, és úgy mentem el, hogy közben valami átlátszó folyadék folyt ki a hüvelyemből. Ez G-pontos lehetett??
2009. máj. 17. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:
igen... ha spriccelt tutti ;):D
2010. nov. 8. 16:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!