Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy 22 éves férfi 16 éves lányokkal (is) akar szexkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 12:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szóval a bnődnek tökmindegy, cs legyen zséje. Képes lefeküdni vele ha már felajánlja neki.. tudod az ilyet minek nevezik? Sztem mondanom se kell...
2009. máj. 16. 14:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Veled együtt annyi fogyatékos él ezen a földön, hogy nemigaz, komolyan mondom. Még hány kommentet fogsz ide beírni, amíg az egész helyzetet megosztod velünk? Mellesleg én úgy elverném a pasit, hogy nem kel többet fel.
2009. máj. 16. 14:34
 23/24 anonim ***** válasza:
14:34esnek: ezt kire értetted legutóbb?
2009. máj. 16. 14:44
 24/24 anonim ***** válasza:
14.34es szerintem kérdezőre meg az ostoba barátnőjére értette, és tökéletesen igaza van, ilyesztő, hogy mennyi buta, befolyásolható, kiscsaj van ebben az elcseszett országban, azt se tudják mi az élet, de már qrválkodnak... Szégyen...
2009. máj. 16. 14:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!