Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hol szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hol szeretitek ha a fiú símogat titeket? Vagy mire izgultok fel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 23:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Kar,hát meg sok csók
2009. máj. 15. 23:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ha a fenekemet markolássza, simogatja, aztán az arcomat, nyakamat, mellemet, hajamba turkál...belső combomat
2009. máj. 15. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én belsőcomb- és hátsimogatásra gerjedek. Persze mindemellett sok hosszú csók!
2009. máj. 15. 23:34
 4/15 anonim válasza:
100%

belső comb.én pl nem szeretem h egy fiú a seggemet fogdossa...felizgatni pedig leginkább ha a nyakamat puszilgatja...de ne nyálasan,érzéssel...de nagyon jó még az is h a mellem között elindul a nyelvével és halad lefelé a hasamon.a mozgás kicsi és körkörös,de ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni.de h megkérdezed barátnődet h neki mi a jó biztos segít...v legalábbis ad vm támpontot aztán alakul...

L/17

2009. máj. 15. 23:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek.
2009. máj. 15. 23:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor én kilógok a sorból... tenyér....

attól totál kész vagyok.

és határozottan utálom, ha a hasamat, vagy belső combomat simogatja, ugyanis rettentő csikis vagyok, és egy idő után már nagyon kellemetlen.

egyébként szeretem, ha a hajamat simogatja, meg azt is, ha átölel, de ahhoz, h felizguljak: tenyér. És ahogy csókol... :) 22/l

2009. máj. 16. 00:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

mellbimbó-nyalogatás;)

fülcimpa, nyak nyalogatása

2009. máj. 16. 00:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
a könyököm és bokám bizsergetése! az nagyon kellemes.
2009. máj. 16. 01:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
imadom azt amikor en es a baratom elkezdunk szenvedelyesen csokolozni es aztan pedig a hatamat elkezdi simogatni aztan felhuzza a pulcsimat es a mellemet is nyalogatja,aztan a nyakamat nah erre aztan ugy begerjedek hogy ha van ra lehetoseg 99%hogy agyban kotunk ki.
2009. máj. 16. 06:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
mell és fenékmarkolászás...az ilyen nem csak erőszakos tud lenni, engem borzasztóan beindít. :) simogatás kizárólag háton és a melleimnél jó, mert iszonyúan csikis vagyok mindenhol, a nyakamhoz ha bármi hozzáér meg tudnék őrülni :D
2009. máj. 16. 08:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!