Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg hátulról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjátok meg hátulról ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Egy betegség miatt a párom sajnos nem érez lent semmit. Nincs gond, ha látja a célterületet, de hátulról nehezen megy.
2009. máj. 15. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Ezt kifejtenéd kicsit jobban?

Nem értem pontosan, hogy mire gondolsz

2009. máj. 15. 23:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen szólva, nehéz betalálni, mert nem érez semmit, a magasságkülönbség miatt pedig nem igazán látja, hogy hová kéne tenni.
2009. máj. 15. 23:08
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

Bevallom őszintén, hogy többször is elolvastam amit írtál, de én sem egészen értem.

Én csak valami nagyon extrém pozitúra esetében tudom elképzelni, hogy ne lássam a célterületet. De ha még így is van, és a párod nem érez semmit, akkor Te azért irányíthatod akár kézzel akár szóban.

2009. máj. 15. 23:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Jahh hogy te vagy a lány:$

Bocsi ez nem volt egyértelmű, legalábbis nekem.

Hát akkor figyeljen rá oda.Mármint hogy nézze, ugysem kell tovább, minthogy megtaláljon:)

De kísérletezhettek is, és te is irányíthatod őt, hogy merre hogyan csinálja.

2009. máj. 15. 23:13
 5/12 A kérdező kommentje:
A gondunk az, hogy én nem voltam mással, ő meg nem érez semmit. És sajnos tényleg annyival hosszabb a combja, hogy nem lát oda. Azt elfelejtettem mondani, hogy a szalagjai elég merevek, így pl nem tud ráülni a sarkára, hogy jobban lásson.
2009. máj. 15. 23:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is nagy a magasság különbség, én 160 cm vagyok a a párom 190. És úgy oldjuk meg, hogy a térdem alá párnákat teszünk vagy egyszerűen én az ágyon vagyok négykézláb, ő meg a földre térdel és pont egy szinten leszünk. Még nem próbáltátok ezt?
2009. máj. 15. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy előbb az ujjaival keresse meg a célterületet, és utána kövesse az ujjait farkilag, azt a másik kéz ujjaival is segítve.
2009. máj. 16. 11:31
 8/12 General ***** válasza:
100%

Én is elég magas vagyok(192cm) szóval a magasságkülönbséges próblémát értem. Ő az ágy mellett áll, te meg rajta térdelsz. Ha nem látja úgy rendesen akkor kicsit jobbab pucsítasz (az egyébként is sokkal izgatóbb) akár annyira, hogy a fejed teljesen lent van az ágyon.

De azt, hogy ha ő nem érez semmit akkor, hogy áll fel neki és ő hogyan élvezi a dolgot rejtély számomra.

2009. máj. 16. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Hogy értve nem érez semmit? Miért? Mi történt vele??
2009. máj. 16. 19:31
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Hogy miért van ez? Így született-nyitott gerinc miatt valszín az idegek is sérültek, ezért nem érez bizonyos területeken semmit.

2009. máj. 16. 19:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!