Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az elsőt h érdemes ha leborotv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elsőt h érdemes ha leborotválom, vagy ha még szűz? Fiúk kinek hogy a legjobb.

Figyelt kérdés
és szebnek láto ha levan, de nem tom h az elsőnél kell-e MÁR!
2009. máj. 15. 22:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mármint az első együttlét(kicsit értelmetlenre sikerült)
2009. máj. 15. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Eddig petting se volt még? és mindjárt szeretkezni szeretnétek? elég fura ... de sztem ha leborotvállod az ugy jobb de ügyelj rá h. aznap borotválld le mert másnap már nőni fog a szőr és az szurhat is :)

jb

2009. máj. 15. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a természetes tetszik. Szerintem hagyd úgy!
2009. máj. 15. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
szerintem borotváld le.
2009. máj. 15. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
kérdezd meg tőle is, vagy alakítsd úgy a saját tested, ahogy te szeretnéd:)
2009. máj. 15. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem tőle kérdezed, h mit szeretne?
2009. máj. 15. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

LÁtod Te is írod h jobb neked ha le van borotválva.Am meg csaj vok de a barátom azt szereti ha sima,igaz sosem szőrős mer teszek ellene.Egyéni vélemény de sztem jobb simán mert az egy h nem is épp a leghigénikusabb meg hát mégiscsak én amondó vok h egy csaj míg hasznája a dolgokat főleg fiatalon akk legyen csak szőrtelen.Majd ha öreg leszek mondjuk úgy 70 éves és már nem no szex meg minden ilyen akk majd nőhet a szőr rajtam addig emg ne.Egy lány sztem legyen szőrtelen,a srácoknál meg sztem igazgató ha ol. a mellkasa az már azért ott is vannak határok

jah am még szűz vok,és eddig csak petting volt barátommal

16/L

2009. máj. 16. 11:26
 8/11 General ***** válasza:
Nekem a barátnőm még csak annyit se hagyna, hogy "borostásan" meglássam, nem hogy szőrösen. Ha a barátod nem maga Jungle George, akkor inkább szedd le!
2009. máj. 16. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
szedd le... dzsungeltúra:D max majd a pasi szól ha mégis a szőrtömegre bukik
2009. máj. 16. 18:15
 10/11 anonim ***** válasza:
egyértelmű h a csupasz a jobb, de persze nem muszáj 14 évesen elkezdeni..
2009. máj. 16. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!