Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az, ha nem is vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha nem is vagyok felizgulva, és úgy kezdek el maszturbálni és simán elélvezek?

Figyelt kérdés

Ha nehezen is, de mindig.. Valamikor csak unalomból nekikezdek.. Ez már függőség?:S Nem vagyok perverz se semmi ilyesmi... Naponta max 3szor szoktam, de van h egy nap egyszer sem, sőt van h több napig sem...

Szóval simán eltudok élvezni, ha nemis vagyok felizgulva... De midnig mielőtt elélvezek, "megfeszítem" a testem, beszívom a levegőt és addig maradok így amíg el nem élvezek.. Nem tudom elamgyarázni. :S Szóval "gyengéd" orgazmusom még szinte nemis volt.. Mindig amikor már el "akarok" élvezni, gyorsítok( sőt van h elejétől végégig) és ha nemmegy elsőre, addig csinálom amíg el nem élvezek. Általában akkor nemsikerül elsőre, amikor nemvagyok felizgulva és cs úgy csinálom mert kedvet kaptam rá..

(Egyébként azis zavar, h az egész maszturbáció MAXIMUM 10percig tart... sőt, van h cs egykét percig..:S Mert mindig hamar elakarok élvezni. Nemszeretném h ez így legyen, hanem h soká tartson...)

2009. máj. 15. 20:28
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és 17 éves lány vagyok.
2009. máj. 15. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
*és ha nemmegy elsőre, addig csinálom amíg el nem élvezek. - még ha már nehezen is kapom a levegőt, akkor is. :S
2009. máj. 15. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyik kedves ismerősöm mondta,h a szex a legjobb időtöltés.:)Ő is szeretett csak úgy időtöltésnek masztizni.

Én nem értettem,h miért is jó ez,de nemrég ínséges idők köszöntöttek a szexuális életemre,és bizony rá-rá fanyalodtam én is.

Pasival teljesen más lesz.Ott nem biztos,h 1-2 perc után el fogsz menni.

2009. máj. 15. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
ez már függőség
2009. máj. 15. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az volt a célod hogy felizgassál akkor:

gratulálok sikerül! :) (sajnos érdemben nem tudok hozzászólni mert férfiból vagyok)

6/8 anonim ***** válasza:
anyukáda függő...nemtom miért kel iet irni másoknak szerintem normális dolog csak picit vegyél visza de férfival telejsen más lesz:):)
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne normális, sztem már mindenki kezdett el csak unalomból maszturbálni, ha pedig azt akarod h ne menj el gyorsan akko egyértelmű a válasz, h. lassíts a tempón!

Nem a rutinomról vagyok híres de azért ilyen alapokat tudni kéne 17évesen legalábbis sztem!! 16/F

2009. máj. 15. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen csak olyankor nemtudok leállni. :D De maegpróbálok lassítani tempón. :]

És köszi a válaszokat mindenkinek.

2009. máj. 15. 21:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!