Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Webcam maszti véletlenül! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Webcam maszti véletlenül! Mit tegyek? Nagyon nagy hülyeséget csináltam!

Figyelt kérdés
Teljesen beégtem... azzal a pasival msneztem aki bejön nekem és még az elején bekapcsoltatta velem a camot. Egy ideig elmentem a géptől, aztán visszajöttem és írtak közben vagy 10en, a pasi meg nem igazán, ezért megfeledkeztem a camról. Senki nem volt itthon, ezért elkezdtem hülyeségeket csinálni a camba! :S Kiderült, hogy végig nézte, amit csinálok és azt hitte direkt csináltam! Mit tegyek most? Az is lehet, hogy lefényképezte!! L/16
2009. máj. 15. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez elég nagy szívás. Most szerintem húzd meg magad, mert ha olyan a pasi tuti szétkürtöli. Ha viszont rendes próbálj meg vele beszélni akár személyesen is hogy bocsi, csak elfelejtettem a kamot meg hasonló...
2009. máj. 15. 17:41
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Mond meg h nem.Ha igy volt.

Amugy meg gondolom mindketten élveztétek a dolgot.

Akkor mi A baj?

2009. máj. 15. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
felvette, én már láttam
2009. máj. 15. 18:13
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Szegény : (

Te ismered a fiút, nem hinném hogy videóra vette, maximum pár képet csinálhatott, de hát az is épp elég. (Ha csak nem órákig csináltad ^^)

Ha normális arc akkor meg tudod beszélni vele a dolgot, de ha nem akkor sajnos ezt jól megszívtad :/

17/F

2009. máj. 15. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
sztem ez kamu...vagy direkt csináltad mert izgatott a dolog, de stem incs ezzel semmi baj
2009. máj. 15. 18:49
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én nem értem. Véletlenül elkezdtél masztizni a gép előtt, és a kamerát szintén véletlenül pont a lényegre irányítottad? Az elég érdekes volna.
2009. máj. 15. 21:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

ez olyan, dolog, hogy ha levágom a kezemet, akkor nem lesz kezem.

ne mondd hogy véletlenül, pont a webcamerában masztizol otthon...:DDDDD

ha már a camban csináltad, láttad, hogy be van kapcsolva...;)

2009. máj. 15. 21:09
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
nyílván hülyült vmi bnőjével...
2009. máj. 15. 21:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem egészen maszti volt, csak szopogattam az ujjam ilyen erotikusan, meg fogdostam magam, amit ő is látott... és azért csináltam ezt, mert poénból néha szoktam magam nézni a camban.
2009. máj. 15. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
:-DDDD egy lúzer vagy
2009. máj. 15. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!