Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye ez most jót jelent? Azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez most jót jelent? Azt mondta, hogy előbb jobban meg akar ismerni.

Figyelt kérdés
kavargattam egy fiúval, aztán rájött, hogy össze akar velem jönni, és azóta találkozgatunk, de mióta össze akar velem jönni nem smárol le meg semmi, azt modnta, hogy előbb meg akar ismerni...ugye ez most jót jelent? mer szerintem maximálisan, de egy osztálytársam szerint így akarhat lekoptatni...???ugye nem?
2009. máj. 15. 16:21
 1/8 A kérdező kommentje:
bocsi a párkapcsikba akartam rakni
2009. máj. 15. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
szóval, eddig smároltatok most meg már nem? Hát akkor lehet, hogy tényleg le akar koptatni.
2009. máj. 15. 16:24
 3/8 A kérdező kommentje:
1 partyba smároltunk, akkor épp hogy csak túl voltunk az előző kapcsolatainkon
2009. máj. 15. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ajaj, én már koptattam le így lányt, de valójában az exemhez mentem vissza. Azóta is bánom. :(
2009. máj. 15. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:

ezt hogy mit jelent, igazából csak ő tudná megmondani. így csak találgatni lehet.

de egy biztos, én ha épp a barátommal vagyok kettesben és azt mondaná nem akar megcsókolni és tényleg nem is akarna semmit, akkor biztos csalódott lennék valamilyen szinten. mindig is, amióta összejöttünk, amikor kettesben vagyunk, vagy ha bárhogyan van alkalom rá, mindig közeledünk egymás felé, csókolózunk, pettingelünk, ezt már így szoktuk meg. nekem fura lenne ha nem így lenne. a kapcsolatunk legelejétől így van. bár nem régi a kapcsolat, még most is mondhatni az elején vagyunk. én szeretem amikor pl csak leülök mellé és ahogy rögtön elmosolyodik lassan és közeledik hogy megcsókoljon. imádom, nem is tudnék ellenállni. ahogy ő sem tudna, tudom.

lehet hogy le akar koptatni. de nem feltétlen. lehet hogy ez csak nekem ilyen fura.

2009. máj. 15. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki h nem támad le egyből.

És ne kombinálj.

A másik h azt döntsd el h Te mit akarsz.

Jó ez a tempo neked v h a akarod hát csokold meg

2009. máj. 15. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ha azt mondta hogy össze akar veled jönni, és találkozgattok, akkor nem hinném hogy bármi probléma is lenne, egy rendes hím lehet aki nem csak a dugásra megy.

Szerintem ne aggódj emiatt! : )

17/F

2009. máj. 15. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nehéz is tininek lenni :D
2009. máj. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!