Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én csináltam valamit rosszul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csináltam valamit rosszul vagy ő a profi, hogy eddig bírta?

Figyelt kérdés
Kézzel izgattam a péniszét órákon keresztül és nem ment el. Szűz fiú, én vagyok az 1. nő az életében. Reggel masztizott utoljára én pedig este/éjjel izgattam. Sokszor elernyedt, majd újra merev lett. Eddig nem volt panasz a technikámra, most mégsem értem, miért nem élvezett el. Túl fáradt volt? Netán direkt húzta el? Béna voltam? Netán az újdonság varázsa miatti izgalom zavarta meg? Ő azt mondta, jól csináltam, mégsem értem... Már nem is bírtam csinálni, annyira elfáradt a kezem. Végül vagy eltelt 3-4 óra is, mire elélvezett, de akkor már ő csinálta magának és már be is kellett kenni, hogy ne legyen neki kellemetlen.
2009. máj. 15. 09:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekünk sem olyan könnyű ám néha, mint gondoljátok... ezer oka lehet. De beszéld meg vele, nem hiszem, hogy túl sok internetjós van köztünk.
2009. máj. 15. 09:31
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
mivel reggel könnyített magán, lehet h. kiürült, és azért nem ment el olyan hamar, vagy csak most nem kívánt annyira. van ilyen:-) :-(
2009. máj. 15. 09:32
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
a második orgazmusra sokkal tovább kell várni mint az elsőre. mondjuk bár az az eltelt fél nap elég lehetett volna rendbejönni. :D szerintem teljesen normális. talán ő is húzta a dolgot, biztos elvezte h foglalkozol vele :D
2009. máj. 15. 09:32
 4/18 anonim ***** válasza:

Ja, lehet, hogy eleinte húzta a dolgot, hogy tovább tartson és már túlhúzta, van ilyen is ha már nagyon sokáig tartotta vissza, után tök nehéz elmenni.

De ha meg szűz is, és ez volt az első alkalom, akkor szerintem egyszerűen nem tudta elengedni magát, még nem oldódott fel, hogy ILYENKOR van ott még valaki más is. Szal meg kell, hogy szokja az egész új , zavaró és szégyenlős helyzetet.

2009. máj. 15. 10:11
 5/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem tűnt szégyenlősnek :) Simán kézbe vette a dolgokat, ahogyan simán odahúzta a kezem, hogy izgassam, de persze biztos fura volt neki az új helyzet, az ismeretlen... Csak azt hittem, simán elmegy, mivel rendesen felizgult (kielégítetlen maradt) az utóbbi napokban, mert ritkán (1-2 hetente) masztizik. Eddig 2 pasival volt dolgom és velük nem tapasztaltam ilyesmit, igaz ők nem voltak már szüzek.
2009. máj. 15. 10:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki egyformán érzékeny a kézimunkára. Na meg ha sokáig rángatják ugyanúgy, az unalmassá válhat.

Tudod, a változatosság gyönyörködteT !

2009. máj. 15. 10:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő máshogy szokott maszturbálni, mint ahogy Te csináltad neki, ő már tudja, hogy neki hogy a legjobb, 22 éves korára a férfiaknak kialakul a "hogy a jó" dolog, azaz, hogy hogyan élvezzük...

De nem kell aggódni, én pl a szopástól nem tudok elmenni... Igaz, nem is lankad le.:)

Vagy csak izgult, görcsölt.

-ReapeR-23/F

2009. máj. 15. 11:39
 8/18 A kérdező kommentje:

ő 23 amúgy, én 24. Én már nem vagyok szűz és előtte 2 kapcsolatom volt, szal némileg több tapasztalattal rendelkezem a szex és a párkapcsolatok terén.

Megmutatta, hogy csináljam, úgy, hogy ráfogott a kezemre. De egyszerűen nem bírtam követni. Sokáig és gyorsan kellett volna csinálnom. Egyszerűen elfáradt a kezem és nem bírtam azt a tempót. Cserélgettem a kezeim, de még így sem ment az a tempó. Többször ő maga is besegített, váltogatta a kezeit, végül neki sikerült, de tényleg eltelt már 3-4 óra is, mire összejött.

2009. máj. 15. 11:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Na épp ezt nem szabad.

Mindketten tapasztalatlanok vagytok.

Az együttlétnek és pettingnek nem az a célja és értelme, hogy te maszturbálj helyette,

próbáld simogatni , nyálazni, a makkot, még orálisan is bátran közelíthetnél, ha nem akarod bekapni nyalogasd cirógasd a nyelveddel.

Hidd el meglátod élvezni fogja.

2009. máj. 15. 13:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is bőven elég sokkal kevesebb idő is, hogyha kellő a ráhangolódás és az előkészítés. Lehet, hogy a sok durva kézmozdulathoz már hozzászokott. Meg kell vele tanítani, rá kell vezetni, hogy a nagyon kis, apró, de sokkal érzékibb, sikamlósabb ingerek is oda vezetnek.

Az is jól KELL, hogy essen neki, és max. a vége legyen gyors, de pár percnél az már nem tarthat tovább.

Ha egy óra alatt sem juttok el odáig, akkor jobb hagyni a dolgot, kicsit pihenőbe, aztán később esetleg megint finoman elkezdeni. Szerintem csak görcsölt, izgult, befeszült a srác a nagy teljesítménykényszerben. Tuti!

Meg is halnék, ha valaki 3-4 órán keresztül rángatná a farkamat!

2009. máj. 15. 14:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!