Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele hogy "felébredjen" a vágya?

Figyelt kérdés

Vizsga időszak van tanulás suli zh tanulás suli....és folytathatnám emellett a külömböző elvégzendő házi munkák.Én bírom de őmindíg kidől már este kilenckor.Ok fáradta de ez a szexuális életünkre is kihat.Ötletek?

(kávét nem iszik)

2009. máj. 15. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Segíts neki a házimunkában, hogy ne fáradjon el annyira, utána egy kellemes habfürdős közös pancsi, egy frissítő masszázs, ami akár már az előjáték része is lehet!

Anno én is voltam sokszor úgy, hogy fáradt vagyok, az ember bepróbálkozott ugyan, de elég hamar feladta! Pedig ha elkezdett volna kicsit simogatni, lehet, hogy kedvet kaptam volna hozzá..... :)

2009. máj. 15. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Este közös fürdőzés,gyertya,ez elég lazító,maszírozd meg,az egykicsit élénkítő ebben az esetben./nálunk bejön:)
2009. máj. 15. 08:36
 3/4 A kérdező kommentje:

A házi munka közös.Mivel kedvesem a főzés nagymestere így az őrá hárul meg szemét levivés meg ilyenek a takarítás meg más az enyém.Inkább a sulitól azaz a fölösleges idegeskedéstől, fárad el szerintem.

Köszönöm az ötleteket amúgy,várok még.

2009. máj. 15. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Közös fördés,masszázsolajos maszírozás,egy pohár bor,folytonos simogatás,némi zene.Ha ez nem jön be,egyszerűen bújj a paplanja alá és kényeztesd!Ha kicsit beválalósabbak vagytok,akkor vágyaim.hu oldalt nézegezsd meg és rendelj/rendeljetek közösen/valamit:)Ez hosszútávon nem lesz jó...a sextől is fog az agy,felfrissülhet tőle,mert akkor az örömhormonok felszabadulnak.Így utána könnyebben tanul majd:)
2009. máj. 15. 14:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!