Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt elsö szexem és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt elsö szexem és nem tudtam elmenni mert nemtudom olyan csúszós volt meg alig éreztem valamit másnak is ilyen?

Figyelt kérdés
Vagy kicsi a péniszem? bár a 17 cm nem kevés és elég vastag is szerintem....
2009. máj. 14. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
nyugi első szexnél nem mindenki tud elmenni :) majd a többinél és a 17 nemkicsi..sőt..elégjó (Y)
2009. máj. 14. 23:12
 2/9 A kérdező kommentje:
16 de fura volt valaki azt mondta hogy húsvér nöben pillanat elfogok menni erre meg nem nem éreztem a szoritást meg csúszott nagyon
2009. máj. 14. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
hat valoban nem kicsi a peniszed.majd belejossz es el tudsz majd menni.
2009. máj. 14. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
majd megszokod és jó lesz hidd el :D
2009. máj. 14. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

próbálj ki más pózt

nekem is előfordul az hogy bizonyos poziciókban kevésbé érzem a barátnőm "szorítását" és akármeddig csinálnám, nem menne, de ha másik pozicióban csinálom, /nem írom le melyik, mert ez ember függő /akár 2p alatt is elmennék, de így el tudjuk nyujtani a szeretkezést.. :)

2009. máj. 14. 23:22
 6/9 anonim válasza:
100%

Biztos az izgalom... a vőlegényem (2 hét múlva férjem)is így volt ezzel, mikor először sexeltünk, pedig egyikünk sem volt szűz.

Utána minden rendben ment, csak annyira izgult.

Egyébként, ha a lány a csúcs felé jár, egyre jobban elkezd majd szorítani, néha majd eltöröm a párom ujját (csak 1 van bent), mikor kézzel csinálja és a csúcs előtt vagyok. De ha ilyet akarsz, akkor vess be mindent:) segíts rá kézzel is a bnődnek, mert azért valljuk be, elég ritka hogy csupán a szerszámtól elmenjen egy lány.

2009. máj. 15. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:

15.20 as írónak

pedig nem, az én párom szerencsémre többször is el tud menni ha benne vagyok :p

2009. máj. 16. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Eddig 3-ból 2 elég durván tudott szorítani, elég jól rágyúrtak a hüvelyizomzatra...
2009. máj. 16. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a lány túlzottan fel volt izgulva...emiatt nm érezted a szorítást, mert nagyon ki volt tágulva és túlnedvesedett.
2009. jún. 30. 21:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!