Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordulhat, hogy nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy nem tudom kielégíteni a barátomat az első petting alatt?

Figyelt kérdés

Eléggé izgulok az első pettingem előtt. Már a barátomnak is mondtam, hogy mi lesz, ha nem sikerül eljuttatnom a csúcsra. Erre ő azt mondta, hogy az lehetetlen, mert már több mint fél éve nem volt nővel, és ne aggódják már ilyen hülyeségeken, menni fog az, hiszen ott van, segít ő is, meg most rajtam van a hangsúly, nem rajta. Én foglalkozzak elsősorban azzal, hogy nekem jó legyen. De én nem tudom. Mi van, ha nem tudom eljuttatni a csúcsra? Ha nem tudom kiverni neki, vagy rettenetesen fogom kényeztetni a számmal? Előfordult már valakivel ilyen?

Előre is köszönöm a válaszokat!

U.i.: Elmúltam már 18 (nemsokára 20 leszek), csak későn érő vagyok és totál tapasztalatlan. Ezt csak a hány éves vagy kérdés állandó feltevőjének írtam ki.

2009. máj. 14. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
ne gorcsolj.meglatod elvezni fogja es o is segit.ne felj!
2009. máj. 14. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
A kérdésedre válaszolva pedig ne parázz, jól fog az menni. Tudom, könnyű innen az Internet túloldaláról mondani, de próbálj meg minél jobban ellazulni, és egyszerűen csak élvezni a párod társaságát, s meglátod, nagy részben ösztönösen tudni fogod, hogy mit és hogy kell csinálnod, amit meg nem, ott a párod, segít. És sok sikert, meg sok jó együttlétet.
2009. máj. 14. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

szerintem téyleg ne izgulj ilyenen.. ha tényleg nem volt nővel olyan rég, akkor ha hozzársz a farkához, eldurran. :) legalábbis nekem ha már egy másfél hétig semmi sincs, és valakivel vagyok, nagyon könnyen elmegyek (elsőre.. :)

szúúszááá és jó szórakozást :)

2009. máj. 14. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :) Én is már 19 elmúltam, amikor először voltam a barátommal, és hasonló aggodalmaim voltak, mert ő idősebb is meg tapasztaltabb is meg.. aztán minden jó volt. És azóta eltelt már.. már fél év (10 hónapja vagyunk együtt egyébként), és még mindig nagyon jó vele, egyre jobb. És már nem aggódok, hogy jó-e neki velem, mert látom rajta az első perctől kezdve.
2009. máj. 15. 00:31
 5/6 anonim ***** válasza:
szia! valóban nem kell idekeskedni az csak ront a dolgokon és amiket leírtál alapúl véve egy nagyon rendes barátod van aki tényleg azt szeretné hogy neked csodás élmény legyen. te is tedd azt amit csak akarsz amit megtudzs tenni és hiddel élvezni fogja .izgulni nem jó úgy nem fog sikerrel járni abarátodsem és te sem csak nyugi és teljesen bízdrá magad .nyugodtan kérdezz rá mikor pettingeltek hogy mi jó neki , ez jó?- ilyesmi kérdéseket lehet feltenni .lehet csak egy nyögés lesz a válasz az meg nagyon jó válasz.sok sikert remélem hasznom veszed.
2009. máj. 15. 09:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. máj. 15. 17:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!