Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan pasi aki barkit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki barkit eljuttat huvelyi orgazmushoz?

Figyelt kérdés
ja es a pasik mit szeretnek abban ha kinyalnak egy csajt?az izet?vagy mit?
2009. máj. 14. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy fiatalka, már csak az írásmódból kiindulva is.

Amúgy kedves kérdező, bármelyik olyan férfi képes rá, amelyik kellően figyel a partnerére.

Második kérdésre pedig: az ízt, a körülményeket, az illatot, az egésznek a hangulatát-tudatát-érzését, és persze nem utolsósorban a látványt.

2009. máj. 14. 22:38
 2/12 A kérdező kommentje:
koszonom szepen:)
2009. máj. 14. 22:38
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

"bármely olyan férfi képes rá aki figyel a partnerére"

hát ez igy pont nem igaz. a nőknek meg kell tanulniuk a hüvelyi orgazmust ha nem megy magától, és ezen egy pasi sem tud segiteni.. sőt nem minden lány képes rá igy megintcsak azt kell mondjam hogy ez igy nem helytallo

2009. máj. 15. 00:42
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó: tény, hogy rajtuk is múlik, de a kérdés a férfiakról szólt.
2009. máj. 15. 07:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szia! a hüvelyi orgazmus nagyon öszetett dolog szerintem én úgy gondolom ez függ némi testi éretségtől a férfitól és a nőtöl is.a férfiak ,fiuk meg azért csinálják szájjal azért nyalnak mert egy részt neked szeretnének örömet okozni ,másrészt ez nekik is roppant izgató hatásu .felizgulnak tőle attól hogy látják hogy te élvezed .ha megérsz a szeretkezésre és arra hogy te is okozz a száddal nyelvedel örömöt a párodnak akkor majd megérted mér szeretik a pasik ha nyalnak. te is ugyan úgy fogod élvezni a szopást min a férfiak a nyalást.
2009. máj. 15. 09:30
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Igen van! ÉN! :)

(kérleknepontozzatokle!...)

2009. máj. 15. 11:40
 7/12 A kérdező kommentje:
koszi koszi koszi:)
2009. máj. 15. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
64%

11:40-es :DDDDDd

Na, azért ezt ne vállald be! Bárkit? Michael Jackson is menne? :)))

bocsi.... nem lehetett kihagyni! :))))

2009. máj. 15. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:

11.40-es vagyok

Igaz, Jacko-t nehéz lenne, de nagyon tisztelem, ezért megpróbálnám! :D

Szerintem nincs ilyen, mert olyan sokfélék az emberek, és az igények érzelmileg, testileg, stb. És igaza van, aki azt írja, hogy nem is lehet bárkit eljuttatni oda rendelésre, max megtanulhatják együtt, hogy hogyan tudnak úgy együtt lenni, hogy a végén a csajnak az legyen.

És még nemcsak ez kell, hogy a pasi figyelmes legyen, hanem a nőbe megfelelő szerszámmal is rendelkezzen, testileg sem árt, ha "Egymáshoz valók", különben lehet, hogy csak vicces próbálkozás lesz az egész! :)

2009. máj. 15. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Pasi vok, de sztem NEM! Nekem a nejemmel hosszu évek alatt sikerült! Ma már 10-ből 9-szer sikerül... Pedig 25 év alatt összeszoknak a párok. De egy vadidegen nővel... Hát nem tom... Lehet kellene gyakorolni egy pár hónapig, hogy sikerüljön. Természetesen szerelem nélkül nem megy! Ezért nem nagyon hiszek az alkalmi párocskák légyottjaiban sem. Kivétel, ha a csaj nagyon ki van éhezve, plusz a pasi nagyon bejön neki!
2009. máj. 15. 16:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!