Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs önbizalmam Mit tehetnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbizalmam Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy nem bírom ha lát engem a barátom, szóval szeretem ha sötét van vagy olyan félhomály, de a félhomályban és rosszul érzem magam. Ha nem teljesül a sötétség akkor nem is tudok ellazulni, nemis tudunk szeretkezni mert görcsölök és egyszerűen nem tudja betenni. Nézegessem magam a tükör előtt és mondjam hogy tökéletes vagyok?:( A barátom mondta hogy ő szeretne látni szert neki tetszem és értem, hogy neki ez a jó de nekem nem szóval értitek nemis ragozom tovább előre is köszönöm a válaszokat.16/L
2009. máj. 14. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
en is igy voltam de utana elgondolkodtam,hogy miert is felek?mar ugyis latott meg minden es tettszek neki akkor nincs baj......
2009. máj. 14. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
2%
Készülj az érettségire!
2009. máj. 14. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Elég koraia sex 16 évesen nem?vagy csak én vagyok elmaradva?:D
2009. máj. 14. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én sem vagyok egy világszépe, az alakom sem tökéletes, de nyilván tetszem a páromnak ha velem van, akkor meg minek szégyelljem?! Biztos téged is gyönyörűnek tart a párod, szeretne látni és ez természetes! Próbáld ki milyen lesz a reakciója pl akkor amikor megállsz fényes nappal a szoba közepén és ledobod a ruhádat.. ha meglátod az arcát, sztem nem lesz többé önbizalomhiányod:)
2009. máj. 14. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:
szöszönöm mindenkinek:)(de korai a szex 16évesen de ha már így alakult akkor felteszem a kérdéseimet hogy tudjanak nekem segíteni ahogymások is:))
2009. máj. 15. 06:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A titok nyitja a kommunikáció. Beszéljetek sokat a szexről, vágyaitokról, fantáziátokról. Legyetek nyitottak a szex terén. Idővel egyre jobban levetkőzitek a gátlásaitokat. Bátorítson a párod sokat. Aztán már 1x azt veszed észre, jéééé, ég a lámpa is :D
2009. máj. 15. 12:31
 7/7 A kérdező kommentje:
sokat beszélgetünk,sőt mindent megbeszélünk...titkos vágyaimat is tudja és megis valósítja...de a lámpa nem ég. olyankor mi van?:D
2009. máj. 17. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!