Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmmel 5 hónapja élünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 5 hónapja élünk szexuális életet, de eddig semmilyen orgazmusa sem volt. Lehet, hogy most végre sikerülni fog?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel 5 hónapja élünk szexuális életet, de eddig semmilyen orgazmusa sem volt.De most hétvégén eljutottunk oda,hogy miközben szexeltünk a kezemmel a csiklóját izgattam és azt mondta, hogy olyan volt mintha sok kis apró orgazmusa lett volna.

Akkor ugye megnyugodhatok végre, hogy nincs semmi baj velem, csak össze kell szoknunk? És ugye ebből lehetnek neki oriási orgazmusai? :D

Köszönöm!

2009. máj. 14. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon jó irányba haladtok:) csak így tovább...sok sikert!
2009. máj. 14. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

több mint valószínű, majd ha megszoktátok egymást, ráéreztek az szex isteni érzésére, másabb lesz, és lesz nektek még olyan, h. utána meg sem birtok moccanni!!!!!

SOK SIKERT NEKTEK!!!!

2009. máj. 14. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jo uton halatsz:)De szerintem hamar 5 honapja eltek szexualis eletet es most volt eloszor csiklo orgazmusa akkor reszben a lany hibaja is!Mert meg o sem tudja,hogy te mit tegyel vele,hogy neki jo legyen!Vagy csak eppen nem akarja elmondani pedig ez nem egy ciki dolog igenis kell beszelgetni kozbe,hogy jo legyen ha meg "tapasztalatlanok" vagytok.Sok sikert:)
2009. máj. 14. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy lehet neki.

Egyszer jártam én is hasonló cipőben. Akkor kerestem/kerestünk egy szexológust. Azt tanácsolta, hogy ne siettesük a dolgokat. Teremtsünk ideális, nyugodt környezetett, és "gyakoroljunk". Foglalkozzunk egymással. Mindenféle várakozás nélkül. A lánynak meg kellett tanulnia elélvezni.

Figyelj arra, hogy a teste, hogyan reagált közben. Ha csak mondta, hogy orgazmusa volt, de más jel nem volt, lehet, hogy nem mond igazat. Volt más jel is?

2009. máj. 14. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:
kérte hogy ne hagyjam abba, zihált, meg ilyesmi. és a végén feküdt mint akin átment egy vonat :D ennyi. de én hiszek neki, nem csapna be
2009. máj. 14. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor elment, vett levegőt. Állítólag mikor elélveznek, nem tudnak levegőt venni.
2009. máj. 15. 08:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!