Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni a nyelvvel smárolás közben?
Figyelj, a csók az egyik legjobb dolog a világon. nem lehet elmondani hogyan kell csinálni! Én egy 17 éves lány vagyok, és én is csak tavaly jöttem rá, hogyan kell. amikor ott lesztek a barátoddal/barátnőddel nem arra fogsz gondolni, hogy -"akkor most azt fogom csinálni amit a neten irtak". Hanem arra, hogy te mijen boldog is vagy a partnereddel... Mert ha igazán boldog vagy vele, akkor nem lessz akadágya hogy kell smárolni...:D Tudni fogod, a többieknek igazuk van, ÖSZTÖN lessz ez a dolog...nem lehet elmesélni, mindenki csak a saját tapasztalatait tudja leirni, de viszont minden ember más-és más. ami az egyiknek romantikus az a másiknak unalmas: van aki a vadabbat szereti, de van aki lágyan, olyan mint a sex-ben. attól se félni kell, hanem élvezni.
Tehát, az hogy mit tegyél a nyelveddel, ne te szabd meg, hanem a tested, hogy mi jó neki, és HAJRÁ...:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!