Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nincs meg a kellő méret,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs meg a kellő méret, dobbantasz?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátomról van szó... Neki 8-9 cm állva, a vastagság (3-4 cm) szerinte...Ennyire fontos ez nálatok, nőknél?

Óvódás korunk óta együtt vagyunk, és nem mer ismerkedni, mert kicsinek véli a péniszét.

Megmondom őszintén, a sírás kerülget szegény srác miatt... Mindenhol azt hangoztatják, hogy "a méret a lényeg", etc... Ez szánalmas szerintem.

Ő meg teljesen oda van, nem ismerkedik a kis mérete miatt. Hiába magyarázok neki, mintha meg sem hallaná.:(

Én vagyok az egyetlen barátja, nekem feleségem van, és egy 4 éves kisfiam. A fiam is ebbe fog felnőni???

Egyszer egy buliban elkezdte az egyik tag szekálni, hogy ő szűz 20 évesen... A gyerek kórházba került (orrnyereg törés, állkapocs-csont törés, és 4 borda) Emiatt 3 év felfüggesztettet kaptam... Elszállt az agyam, egyszerűen nem értem miért nézik le a kissebb péniszekkel rendelkezőket!!! Ennyire diktál a méret? Mit tehetnék, hogy jobb kedve legyen, illetve megjöjjön a csajozáshoz a kedve?

2009. máj. 14. 03:26
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ennyire szánalmas, undorító társadalomban élnénk? Minden nőnek számít ez a méret dolog? Élnek még normális lányok ezen a földön? A szerelem, szeretet már csak méret függvénye lenne? Sajnos mostanság ezt vettem észre, hogy ha nem elég nagy, akkor nem is férfi. De itt leteszem a kalapom, hogy ő nagyobb férfi, mint akármelyik másik... Foglalkozik a lányokkal, az érzéseikkel, de sosincs szerencséje... És meg is értem, hogy emiatt el van keseredve! Beteges, hülye válaszokat nem kérek!
2009. máj. 14. 03:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem tudom, hogy hany eves vagy de ha mar van egy 4 eves kisfiad, akkor azt is kellene tud, hogy egy ujjtol is kielegul egy no, meg ott van ugye bar a nyelve is :))

A haverodnak mondd meg, hogy nyugodtan csajozzon, mert nem a meret a lenyeg, legalabbis nem mindenkinek!

Sok sikert a haverodnak, es neked csak annyit jo gyerek nevelest! :))

2009. máj. 14. 04:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én normális, rendes lánynak tartom magam (akkor is ha ezek után nem ezt fogod gondolni).

Az emberek személyiségébe szeretek bele, és nem is érdekel a mérete általában. Nem is szoktam vele foglalkozni, csak akkor lepődök meg amikor hosszú idő után lekerül a ruha.

De meg kell mondanom, hogy én az átlagosnál sem érzek sokat, akkor a kicsinél mi lenne... és nem azért mert szét vagyok már b.szva :))) hanem mert nem minden nőnek ugyan olyan hosszúságú, méretű a hüvelye. És én pont azok közé tartozom, akiknek számít a méret, különben tök felesleges az egész mert nem élvezem.

Különben én mindenhol azt hallom, hogy nem a méret a lényeg. Itt is csak azt írják a csajok minden válasznál és mindenhonnan ez folyik! Szerintem ez a szánalmas. És ráadásul sokszor álszentség is.

Persze, ha szerelmes vagyok valakibe nem érdekel engem se. De amúgy most szerinted mit csináljak, ha nem élvezem a szexet emiatt? Jó, hogy lehet kézzel is, de akkor ugyamindegy, hogy nővel vagy férfival vagyok... Ha még lehetséges inkább az elején szakítok akkor, mert bocsásson már meg a világ, de én is boldog akarok lenni és rendes szexet akarok.

Amúgy rendes tőled, hogy kiállsz a barátod mellett. Nekem van egy hasonló ismerősöm, ő is mindig nyafog és magába van roskadva, hogy nem kell senkinek és nincs senkije és hogy szerencsétlen.

Hiába beszélek neki évek óta már én készülök ki tőle. Szépen elmagyarázom neki mit kellene tennie, de az istennek nem fogadja meg mintha meg sem hallaná. Én már nem bírom tovább, szerintem ha a barátod is ilyen akkor inkább orvosi segítségre lenne szüksége vagy pszichológusra, mert az nem állapot, hogy kiteszed érte a lelked és kb. észre sem veszi.

Utolsó megjegyzésként szerintem sok lány simán járna a haveroddal aztán megszeretné és nem érdekelné a méret. De én már csak azért is kerülném, mert az lejön róla, ha sajnáltatja magát és szerencsétlenkedik. Ne vedd sértésnek.

Csak már annyi ilyen emberrel hozott össze a sors és én kedvesen próbáltam segíteni, de rájöttem nem lehet. És már belefáradtam, hogy én legyek a megmentő és feladjam magam azért, hogy nekik jó legyen. Nem is lehet.

Szóval ha a haverod nem lenne ennyire begubózva és elfelejtené már a méret dolgot akkor akár sikeres is lehetne a csajoknál.

De legalább ismerkedhetne, járhatna lányokkal. Nem kell egyből lefeküdni velük. Megismerik, járnak stb. beleszeretnek aztán már nem fognak szólni semmit.

Normális, aranyos lányoknál próbálkozzon ne a szexéhes pamela anderson típusú macáknál, akkor talán jobban jár.

2009. máj. 14. 06:15
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Az emberek túlbonyolítják ezt a témát, pedig roppant egyszerű.

Ugye köztudottan egy 6cm-es phallosz mindenre elég.

Miért nem mindegy akkor, hogy 12 vagy 18 vagy 22 cm? Azért, amiért egy 30 négyzetméteres lakóparki egérlyuk drágább, tehát "értékesebb", tehát "előkelőbb", mint egy tágas külvárosi lakás. Státusz.

Teljesen mindegy, hogy a 8cm-es bráner egyenértékű szexuális szempontból a 22cm-essel (illetve az utóbbi kifejezetten rosszabb, mert könnyebben okoz fájdalmat). Minél hosszabb, annál előkelőbb. A nőknek ama nem kis része számára, akiket felizgat egy BMW-kulcs látványa, verseny tárgyát képezi, hogy a barátjuk farka fél centivel hosszabb-e, mint a barátnőik barátjaié. Azok a férfiak, akik semmilyen más területen nem értek el semmit, amire az önértékelésüket alapozhatnák, szintén a méreteikkel, vagy a valós vagy képzelt szexuális hódításaikkal kérkednek. Tehát itt társadalmi státusz egy fajtájáról van szó, nem is szexualitásról (azonban a szexualitás és a státusz között mindig is volt összefüggés).

Ahogy azonban nem minden nő nagyon anyagias, csak (ez csak tipp, nem tudok statisztikát) kb. a felük vagy harmaduk, ugyanúgy valószínűleg nem is mind méretmániások. A barátodnak azt kell megértenie, hogy ugyan igaz, hogy a nők kb. 1/2-e vagy 2/3-a érzékeny lesz arra a tényre, hogy nála kicsi a hosszúság, de egy jelentős részük nem. Tehát a lehetőségei szűkülnek, de nem szűnnek meg.

2009. máj. 14. 07:33
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Rengeteg nő van, aki még egy 8-9 centisnek is örülne!

Amúgy meg hiába 15-20 centis valakinek a szerszáma, ha nem tud vele bánni, és nem figyel a partnerére.

Szóval egy kis önbizalmat és bátorságot kéne ebbe a srácba önteni.

Ez is csak egy idióta társadalmi norma miatti flusztráció, mint pl. az is, hogy egy párkapcsolatra az emberek undorral és megvetéssel néznek, ha mondjuk a nő idősebb 10-20 évvel.

2009. máj. 14. 08:14
 6/16 anonim ***** válasza:
18%
sok nőnek, szinte minden emberi pénisz kicsi, ilyenkor szoktak előkerűlni a lovak...
2009. máj. 14. 11:05
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekem az az első dolgom, már az első randin, hogy előveszek egy péniszmérőt, és lemérem, ha nem 40cm, nem érdekel, hogy hány kocsija stbstbstb, de az sem, hogy milyen ember, ott is hagyom!!!!!!!

El ne hidd már, hogy mi nők ez alapján válogatunk. Előbb nézzük azt, hogy ápolt pénzes-mit szoktunk még, haj régen ismerkedtem már- mint azt mekkora a farkatok. Ezzel komolyan mondom csak magatokat hergelitek. Azzal, hogy a sok "menőcsákó" méreteihez viszonyítjátok magatokat, és eszetekbe sem jut, hogy nőket keressetek, és használjátok azt amitek van!!! NEKTEK PASIKNAK SZÁMÍT A MÉRET, NEM NEKÜNK! CSAK TI HISZITEK AZT, HOGY 20cm ALATT NINCS NEMI ÉLET! ez a hülyeségetek kb olyan mintha mi nők meg azon sírnánk, hogy a 75B-s mell nem is mell, csak a 110E.

És igen a fiad ebben fog felnőni, meg az enyém is, és nem miattunk nők miatt. Nézd meg milyen példát mutattál neki, lecsaptál egy srácot, azért mert kicikizett egy másik pasit a mérete miatt. Tőled látja, hogy a méret a lényeg!!!! Az ilyen marhaságra, kakaskodásra mi szükségetek?

2009. máj. 14. 12:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kieg: előbb megyünk el buliból egy BMW-s pasival, mint egy Opelossal. Ezek a külsőségek jobban számítanak ebben a társadalomban!!!

Előbb leszünk szerelmesek egy pénzes csókába, mint egy kedves, de nem annyira pénzes pasiba.

És nem itt nem a testi paraméterek döntenek!!! hanem a bankszámlák. Mi ezért vagyunk szánalmasak, ti meg azért, mert ezeket a kudarcokat a farkatok számlájára írjátok, mondván kicsi.

2009. máj. 14. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

12: 33 as

Szerencsére nem minden nő (a többség)ilyen mint te...

az jobb dolog ha nem a kis farka miatt küldöd el, hanem a vékony pénztárcája miatt?

remélem te megtaláltad azt a pénzes, pasast akire vágytál... és majd ha öreg leszel szépen lecserél egy fiatalkára mert megteheti, mert BMW-je van és nem Opelje

2009. máj. 14. 17:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Kedves, olyan nő mint te-zős.

Egy anya vagyok, van egy csóró párom, mert még jogsija sincs, és eszembe sincs lecserélni, és a ...ja sem a térdéig ér, mégis vele vagyok, mert szeretem, tisztelem, és mert a gyerekem apja, nem véletlenül.

Előtte sem a gazdag csókákra utaztam, pedig megkaphattam volna őket is.

Én aztlátom, hogy jobban tetszik az a pasi a mai fiatalságnak, aki BMW és társaival villoghat, mint a rózsás, romantikus Normális. Ezért írtam, hogy az undorító társadalom nem a farokméreten múlik, hanem ezen ÉS ha ebbe belegondolsz, akkor rájössz sajnos igazam volt/van.

És légy őszinte magadhoz, ha nő vagy, akkor te is valamilyen szinten jobban értékelnéd az anyagi biztonságot, mert ugyebár a romantikázás is pénzbe kerül, meg a gyerek fenttartás, meg minden más. És egy gazdag pasinak még a csak 8cmt is megbocsájtod!

2009. máj. 14. 17:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!