Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha 18 évesen egy 30 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 18 évesen egy 30 év feletti nővel jöttem össze?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 00:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem, ez nagyon jó. Egy ilyen kapcsolat nagy élmény lehet, mert az érett nő rengeteg érzelmi támogatást ad, tapintatos, önzetlen, szexuális és érzelmi téren is ügyes, nem követelőző, nem hisztis, nem veszekszik és sír annyit, mint egy fiatalabb.

Persze mivel a nőknél mást jelent 30 évesnek lenni, mint egy férfinál, egész más a nők viszonya az időhöz, mint a férfiaknak, ezért ez a kapcsolat valószínűleg nem lesz tartós.

Két hátránya van az ilyen kapcsolatnak: az egyik, hogy valószínűleg nem lesz tartós a kapcsolat, bár ez előny is lehet, ti. ha szakításra kerül a sor, az nem fog titeket annyira megviselni, mert "várható" - tehát könnyedén tudtok hozzáállni a viszonyhoz. A nagyobb hátrány az, hogy ha ezután a kapcsolat után elkezdesz 16 meg 20 éves lányokkal ismerkedni, akkor kellemetlen meglepetés lesz az ő érzelmi sivárságuk és önzésük. Persze nyilván a fiatal lányokkal járásnak is megvannak az előnyei.

2009. máj. 14. 07:19
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Én 31 éves vagyok, a párom 11 évvel idősebb nálam de állítom vele minden sokkal jobb mint a korombeliekkel és még sokkal de sokkal szebb is mint a harmincasok. Kedden kértem meg a kezét, nagyon szeretjük egymást. Kicsit nehéz volt eleinte a baráti körbe való beilleszkedés, de megoldottuk. Az is kérdés, hogy ő és te mennyire gondoljátok komolyan? Nálunk sem komolynak indult ez az egész, aztán végül csak számoltuk, hogy nahát 1. év...2.év...3.év. :-) Sok sikert!
2009. máj. 14. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a kettővel előttem szólóval, aki a nem túl sokáig tartó kapcsolatról és arról beszél, hogy aztán ne csodálkozz nagyon a fiatal csajokkal, mert nem olyanok lesznek. Ettől függetlenül hosszú távon majd korodbeli, vagy nálad fiatalabb csaj illik hozzád.

Neked nem gáz, sőt most jó.

A nőnek szerintem jobban gáz, hogy ilyen gyerekkel kezd idősebb létére. Tehát "assenormális"!

Élvezd, míg teheted!

2009. máj. 14. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Á dehogy!A 80 éves nagyik a legjobbak!
2009. jún. 18. 13:17
 15/17 anonim válasza:

Dehogy gáz! Legyél rá büszke. Nekem egy 37 évessel jött össze és egyáltalán nem zavar sőt...

18/f

2010. ápr. 23. 07:26
 16/17 anonim válasza:
61%

A 7:19-es válaszadó a szívemből szólt. A velünk egykorú lányoknak megvannak a maguk hülyeségei. : D

Najó nekem is! XD

2010. ápr. 23. 07:29
 17/17 anonim válasza:
61%
Fogas kérdés. Tényleg sokkal jobb, eszményibb tud lenni mint egy korodbelivel való kapcsolat, de sajnos a jelenlegi(illetve pár ezer éves) társadalmi berendezkedésnek "köszönhetően"(értsd házasság dogmatikájának államszervezetbe való beemelése, vallástól függetlenül, család szűk értelmezése, stb,stb...) ez bizony gáz. Én megértelek. Tudom milyen az, amikor egyszerűen nem érted meg a gyengébb nemet a te korodban.Azért sok boldogságot...
2010. ápr. 23. 07:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!