Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az egyik haverom ma este be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik haverom ma este be vallotta, hogy szeretne lefeküdni velem. Neki és nekem is van baratnője. Ti mit tanácsoltok? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

A fejembe ilyen marhaság meg se fordult, hogy azonos neművel csináljam. Mondtam is neki, de állandóan ezt hajtogatja hogy kellek neki

Egy picit izgat, de mégse

2009. máj. 13. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha akarod, próbáld ki, de számolj a következményekkel...

A kis suttyó meg, aki a "fingásos" esetet írta, vszeg valami 15 éves, "menő vagyok, gyertek" csávó,akihez ha odamegyek, leb@szok neki két pofont, bőgve fut haza... Ennyi.

Jól gondold át, én elutasítanám a felkérést...

-Reaper-23/F

2009. máj. 14. 02:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A haverod heteroszexuális csak kíváncsi vagy lehetséges, hogy igazából meleg?

Szerintem ha te nem akarod egyszerűen mondd meg neki, hogy te heteroszexuális vagy és ezzel ha akarnál sem tudnál mit csinálni, kész, vita lezárva.

Ha viszont téged is izgat a gondolat akkor szerintem próbáld ki... esetleg kezdjétek csókkal. Vagy mond meg neki, hogy csak úgy vagy benne ha te irányítasz vagy stb.

Aztán meglátod mi lesz. Eléggé heteronak tűnsz nekem a barátod pedig szintén csak "unatkozik". Így marhaság ilyet csinálni. De te tudod, nem ismerlek titeket.

Amúgy én magát a dolgot nem ítélem el, de ne hagyd, hogy ráderőltesse ha te nem vonzódsz hozzá.

2009. máj. 14. 06:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te nem szeretnéd,ne tedd!De azért sokkoló ez a sok elitélő válasz..amiben lenézik a "melegeket"!
2009. máj. 14. 10:34
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
a 23:27 esen besírtam:D paaahhh
2009. máj. 14. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Én pl. lazán lefeküdnék a legjobb barátommal, és szerintem ettől a barátságunk nem lenne semmivel sem rosszabb, sőt...

Ha van kedved próbáld ki...sztem sokat nem veszíthetsz...

2009. máj. 14. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát én a helyedben.. :S

Beszéljétek meg úgy, hogy beveszitek a csajokat is, és akkor 4esben.

Bár erről szerintem nem őt kell meggyőzni :DD

Jah és mindenki maradna csak a saját térfelén.. ő viszont láthatna akció közben :P

No, mit szólsz?

2009. máj. 15. 20:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!