Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig várjunk? Ki meddig várt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjunk? Ki meddig várt?

Figyelt kérdés
mennyi idő után lefeküdjek le a barátommal ha már egyikünk sem szűz? Ki mennyit várt a pasijával/csajával? Ált 2-3 hónapot szoktak várni vagy az sok? Most leszünk 1 hónaposak de én még nemtervezem ezt. Életkort is írj köszike L/17
2009. máj. 13. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2-3 hónap nem sok. Mi másfél hónapja vagyunk együtt, és még nem történt meg, pedig lett volna nem is egyszer alkalom ;) Nem kell elsietni, szerintem jó várni rá :P
2009. máj. 13. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jól esik, és nem tudtok többet várni rá, ennyi.
2009. máj. 13. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval egyetértek.
2009. máj. 13. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Te dönts! Szerelmeskedi akarsz v szexelni.

Sose add magad könnyen.És védekezzetek ha eljön az ideje A/38

2009. máj. 13. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

addig várj amíg úgy nem érzitek mindketten, hogy már biztosak vagytok benne hogy akarjátok és élvezni fogjátok mindketten. ennél jobb választ én erre nem tudok.

egyébként én az első és egyetlen olyan barátomat akivel lefeküdtem, egy teljes napja ismertem mielőtt lefeküdtünk. =) nem pont így terveztem, de így történt. és így tökéletes volt, azóta is együtt vagyunk. ja és akkor 19 éves voltam.

2009. máj. 13. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne stopperral mérd. A lényeg az, hogy a lélek és a test összhangban legyen. A szex és a testi kapcsolat különben is a lelkinek a leképeződése. Így - ha tényleg szeretitek egymást és hosszú távra terveztek - a testi közelségnek a lelkit kell követnie. Aztán amikor elértek oda, hogy a lelketek egyesült, és már nem is tudjátok, hol a határ kettőtök között, akkor lesz igazán élvezetes és csodálatos a testi egyesülés is.
2009. máj. 13. 22:38
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem 2-3 hónap rengeted. Én 1-2 találkozásig várnék. Vagy max 1-2 hétig.
2009. máj. 13. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó biztosan pasi... más nem mond ilyet! Nehogy elhidd, hogy 1-2 találkozásig kell várni. Szerintem pont ez a ciki, de mindegy!XD

Tényleg addig várj amíg azt nem érzed, hogy tényleg akarod. Ha csak azért teszed meg, mert "itt lenne már az ideje" akkor rossz élményed is lehet belőle és ez tönkre is teheti a kapcsolatot... pontosabban tönkre is teszi! Ha szeret akkor nem erőlteti és addig vár amíg akarod. Ha meg nem vár, akkor nem szeret és jobb is, hogy nem feküdtél le vele!

Linda/22

2009. máj. 14. 00:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Quote:"Szerintem 2-3 hónap rengeted. Én 1-2 találkozásig várnék. Vagy max 1-2 hétig."

Nos ez a minden bizonnyal kan, csak egy "én vagyok a menő csávó, mindenkit megkapok" GYEREK!

Annyi nője volt kb, hogy ha 1000-el szoroznám fel, sem jönne ki egy sör ára...:D

Nekem 1 hónapot kellett várni minimum... Az elsőnél pedig 5 hónapot, de megérte:) A türelem csodákra képes, és minél tovább húzzátok, annyival édesebb lesz az első:)

-Reaper-23/F

2009. máj. 14. 02:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Ebben a témában nincs olyan, hogy "sok", "kevés" és "általában".

Eleve van kétféle stílus. Vannak, akik 2-3 hetente új nőbe/férfiba "szeretnek bele", járnak néhány hétig, aztán szakítanak. Életük során több száz kapcsolaton mennek át (házasodni is úgy szoktak, hogy a megfelelő partnernél 2-3 hét alatt eldöntik, hogy nem lesz több váltás). Vannak aztán olyanok is, akik lassan ismerkednek, hónapokig nem dől el, hogy ez barátság-e vagy "valami több", és 1-2 évig járnak még akkor is, ha a végén szakítanak. (Az ilyenek általában életükben 2-3 ellenkező neművel járnak, és a második-harmadikkal aztán össze is házasodnak.)

A kapcsolatok jelentős része eleve lefekvéssel kezdődik. Máskor egy év is eltelik az elsőig. Szóval nincs korai, késői és tipikus.

2009. máj. 14. 07:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!