Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan erhetem el, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan erhetem el, hogy a baratnom pisiljen sex kozben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Most lehet h hülyeséget írok de ez elméletileg képtelenség mivel a péniszén jön ki az ondó és a vizelet is szal sztem sehogy.De am is neekd az miért lenne jó?Sztem azért vannak dolgok amik mindenkinek csak magára tartoznak(sztem ez olyan mintha neked ő törölni meg miután pisiltél v esetleg ő dobná ki a használt tamponod v betéted)bocsi h durvának tűntem de nekem ez a véleményem

nem tom más h van ezzel?

2009. máj. 13. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Előző! A kérdező azt szeretné, ha a barátnője pisilne!
2009. máj. 13. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Pisiszex :DDDDDD
2009. máj. 13. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

ÖÖÖÖÖ mi van?

Azt akarod, hogy a barátnőd pisiljen szex közben? Ha te erre izgulsz (van ilyen), akkor mond meg neki. Lehet, hogy perverznek fog gondolni, de te legalább megpróbáltad. De csak akkor valld be neki, ha úgy gondolod, hogy emiatt nem fog elhagyni. Én lehet, hogy ott hagynám a barátomat, ha ilyennel nyaggatna.

Egyébként te szerintem a g-pontos orgazmusra gondolsz, amikor a nőből folyadék spriccel, de az NEM PISI. Ha ilyen g-pontos orgazmust szeretnél, akkor ki kell tapintanod a barátnőd g-pontját, és azt izgatni.

2009. máj. 13. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a barátnőjének nincs pénisze, bár a mai világban... :D bocs, de ezt nem hagyhattam ki :D
2009. máj. 13. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Én ezt elég nehezen kivitelezhetőnek látom,mivel a férfi és a női nemi szervek is ugy vannak kitalálva,hogy ne tudjál szex közben bepisilni. Ezt te is megtapasztalhatod,ha közben kimész wcre beletelik vagy 10 percbe mire elkezdesz csurgatni.
2009. máj. 13. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Itasd le sörrel, attól a lányoknak is kell. De amúgy ez kibacott gusztustalan. Beteg állat vagy:) Remélem nem a környezetemben élsz.

Mbi

2009. máj. 13. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
egyszer ha én is pisiszexelhetnék !! szerintem nagyon izgató lehet ahogy az a meleg pisi végig csurog a lábán kezén fején ... egy srác
2009. máj. 13. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem te arra gondoltál amikor a csak spriccelve élvez el nem? és az sem pici hanem valamien folyadék ami a hugy hólyagon keresztül távozik(folyik vagy spriccel) de nem minden csaj képes erre!!!!!!!!!
2009. máj. 13. 21:07
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
úgy hogy tarkón lövöd magad
2009. júl. 11. 17:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!