Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Popószex? Élvezitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popószex? Élvezitek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 16:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem. Kellemetlen, hiába a sikosítás, mikor bennem van, olyan érzés tör rám, mintha a vécén lennék és ki akarom nyomni. Kellemetlen, hogy mégis megy befele. 1-2szer kipróbáltam, de köszönöm, többet inkább nem kérek belőle...

18/L

2009. máj. 13. 16:35
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
igen, de gyakorlat teszi a mestert
2009. máj. 13. 16:42
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Mikor hogy vagyok éppen.

Élveztem már nagyon, és akartam, és hűűű, és tud nagyon jó lenni.

Máskor 1milliárdért sem engedném. (mert már nem tiszta a terep stbstsbstb)

2009. máj. 13. 17:39
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
én nem élvezem nem is szeretem 3x próbáltuk nekem nem jött össze írton fájt bármit is csináltunk. áááh többé soha de mindenki más
2009. máj. 13. 18:43
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Én eléggé kivántam a dolgot,de mihelyst berakta mondtam hogy sajnálom de ennyi volt... =) Soha többet nem kérek belöle! =)
2009. máj. 13. 19:07
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekem eléggé fáj, de a barátom imádja, és én imádom, ahogy élvezi ezt. Amúgy van amikor simán én ajánlom neki. De csak ritkán szeretem csinálni, de olyankor a fájdalom ellenére én is tudom élvezni.
2009. máj. 13. 19:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy látom mindenkinek fáj, nekem is, de már kevésbé, mint először. Én is úgy tudom, ha már eléggé kitágultál, sok gyak. árán, lehet élvezni. Addig én is a párom miatt megyek bele. A férfiakat mindig az izgatja, amit nehezen kaphatnak meg. Ezt miért élvezik jobban, mint hüvelybe?
2009. máj. 13. 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Amit írtál :) Mert az izgatja őket, amit nehezen kapnak meg. Nekem azt szokta mondani, hogy mert szűkebb, mint a hüvely.
2009. máj. 13. 21:39
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Én élvezem. Mikor az elején beteszi persze az nem a legjobb érzés, de ha elengedi magát az ember utána nagyon jó tud lenni szerintem :)
2009. máj. 13. 22:49
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Na az első ilyen élmény nekem sem volt jó.Aztán csak rá vettem mégegyszer magam,akkor már sokkal jobb volt...és így tovább:)Tényleg a gyakorlat.
2009. máj. 14. 12:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!