Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom semmifele keppen nem tud kielegiteni. Mit tegyek?
Probaltam hogy megmutatom neki h nekem mi a jo de ugysem esik jol,sehogysem,mar nemtudom mitevo legyek.
2009. máj. 13. 16:03
1/6 anonim válasza:
Minel jobban akarod es izgulsz azon h jajj, legyen mar orgazmus, es elegulj ki, annal nehezebben fog menni, inkabb lazulj el.
2009. máj. 13. 16:04
2/6 anonim válasza:
Próbálj meg ellazulni, ne görcsölj, esetleg ihatnál is egy kis alkoholt előtte (nem arra gondolok, hogy rúgj be, csak 1-2 pohár valamit, hogy jobban feloldódj). És szerintem próbálkozzatok még azzal a nyalással, csiklóorgazmus könnyebben kiváltható, pláne nyalással...;)
2009. máj. 13. 16:08
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem állsz készen erre ... Mert a szexuális problémák 80%-a lelki eredetű. Ismerek egy lányt aki hasonló problémával küzdött mint te. Sehogy sem tudta elérni a barátja, hogy orgazmusa legyen. Végül hosszas gondolkodás után rájött, hogy még gátlásos ezen a téren, ráadásul folyton azon görcsölt, hogy mikor lesz már végre Neki is orgazmusa. (Már több mint egy éve voltak együtt és a barátja rengeteget tett azért, hogy eredményt érjen el.) Nem a sráccal volt a gond mert a lány elmondta, hogy egyébként élvezte volna a dolgot csak egyszerűen nem tudott kellőképp ellazulni. Szerintem hagyj magadnak egy kis időt és most szüneteltessétek ezt a dolgot. Ha egy kellemes estén úgy érzed, hogy na most igazán megkívántad a párod akkor fogjatok neki újra hátha nagyobb izgatottsággal jobb eredményt értek majd el.
Sok sikert! :)
2009. máj. 13. 16:17
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert megszoktad a saját elvárásaidat, hogy megmutatod neki, hogy a jó, és mondjuk ha kicsit mást csinál, mint ami éppen a legjobb lenne (hiszen ő nem te vagy), akkor azon agyalsz, hogy hogyan kéne jól csinálnia. Ilyen gondolatok helyett inkább olyanokra kellene terelned az agyad, hogy mennyire szereted azt az embert, és milyen aranyos, ahogy szeretné, hogy boldog legyél, ezek többet segítenek, a technika nem is olyan mindenható. Inkább igyekezz, rezdülésekkel, nyögésekkel elárulni, mikor jót csinál, és hamar megtanulja, te meg addig lazulj el.
2009. máj. 13. 16:22
5/6 anonim válasza:
próbáld ki mással
2009. máj. 13. 18:44
6/6 anonim válasza:
Mi is így voltunk az első 2-3 hónapba, nem tudtam elmenni. SEHOGY... aztán egyszer, mikor vertem neki, ő benyúlt a bugyimba, és mikor már kellőképpen nedves voltam, a csiklómat elkezdte.. hogy is mondjam.. mint mikor maszturbálsz, és le-föl mozgatod az ujjaidat. NA AZ! azt csinálta, és mikor gyorsabban vertem neki, jobban élveztem én is. És egyszercsak, mikor már kb. 10-15 perce csinálta, sikerült és elmentem.. :P :) tudod... Türelem rózsát terem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!