Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti kipróbálnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti kipróbálnátok egy másik lánnyal?

Figyelt kérdés
és mi az ami tetszik egy másik lányban mivel jobb mint egy férfi?
2009. máj. 13. 15:33
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
bocsi előző előtti másik 17/L essel értek 1et
2009. máj. 13. 16:08
 12/47 anonim ***** válasza:
84%

Én kipróbáltam, 17 évesen, többször is voltam lánnyal. Miben más? Talán maga a tudat,hogy ő is egy lány..finomabbak az érintései, gyengédebb, de más nem nagyon különbözik. Jó volt,de mára biztosan tudom,hogy hetero vagyok, bár megfordul néha a fejemben most is a dolog. De maradok a barátomnál, vele minden sokkal jobb. Egy próbát megért,nem bántam meg sosem, és nem is fogom.

20/L

2009. máj. 13. 16:10
 13/47 anonim ***** válasza:
65%
Véleményem szerint, ha párkapcsolatban is élsz és kipróbálnád, vagy kipróbálod egy csajjal. szerintem nem megcsalás.
2009. máj. 13. 16:12
 14/47 A kérdező kommentje:
jó meglátás
2009. máj. 13. 16:18
 15/47 anonim ***** válasza:
80%
Én kipróbáltam, és úgy gondolom teljesen normális és elfogadott, ha valaki mindkét nem igényeivel és önmaga vágyival is tisztában van. Egy igazán jó szexuális élethez mindkét nemmel fenntartott viszony hozzátartozik, így soha nem lesznek elfojtott vágyak. S hogy miben jobb? Hát nem így mondanám, hogy jobb, hanem más, ez is tud izgató lenni, és egy lány mindig érzi mit akarna egy férfitól, ezt adja egy másik lánynak és ezt kapja vagy legalábbis szeretné kapni attól a lánytól is. Egy lány tudja mit akar egy lány,hiszen maga is erre vágyik. De sajnos a lányok többsége amint ilyen helyzetbe kerül, fél nem tud igazából kinyílni és úgy szexelni mint egy férfival.
2009. máj. 13. 16:34
 16/47 anonim ***** válasza:
81%
Soha! Én a pasikat szeretem, az igazi férfiakat! Még csak el sem tudok azon gondolkozni, hogy milyen lehet egy lánnyal, mert elkap az undor. Én csak férfivel tudom elképzelni a szexet. Ha már valakiben felmerül vagy meg is teszi, az már nem hetero, hanem bi. Azért tegyünk már különbséget!!
2009. máj. 13. 16:52
 17/47 anonim ***** válasza:
56%
igen, kipróbálnám. :) de nem azért mert jobb lenne vele mint egy férfival.
2009. máj. 13. 17:16
 18/47 anonim ***** válasza:
75%
Nem..nem hoztak lázba soha a lányok.
2009. máj. 13. 17:29
 19/47 anonim ***** válasza:
43%

Igen:)

Mivel jobb az jó kérdés. Passzolom, nem hasonlítom össze a két nemet, más lánnyal, és más fiúval. Egyik olyan mint én, saccra ott vannak erogén pontjai, mint nekem, pasinak "egy van" de akkor is sokat kell tapogatózni, mi esik neki jól.

Az egyik így elégít ki, a másik úgy.

2009. máj. 13. 17:50
 20/47 anonim ***** válasza:
43%
kipróbálnám egyszer én is... de csak olyan helyzetben, ha biztosan tudnám, hogy nem fog kiderülni
2009. máj. 13. 18:00
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!