Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Borotváltátok már le párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotváltátok már le párotok farkát/ punciját? Hagynád vagy nem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
en 2 szer borotvaltam le a baratnom puncijat s o egyszer nekem a farkamat de azota nem csinaljuk mert egymast vagjuk ossze
2009. máj. 13. 14:25
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
ennyire én nem vagyok extrém, hogy a párom nemiszervét leborotváljam... kell az még neki is meg nekem is. nekem elég ha a szőr van leborotválva....
2009. máj. 13. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Naná! Én nagyon szeretem, ha a barátom borotvál, nagy-nagy szeretkezés lesz a vége.

(A mai eldobhatós borotvával szörnyen nehéz megvágni a másikat.)

2009. máj. 13. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én barátomét már egy párszor leborotváltam és nem vágtam meg.
2009. máj. 13. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"ennyire én nem vagyok extrém, hogy a párom nemiszervét leborotváljam... kell az még neki is meg nekem is. nekem elég ha a szőr van leborotválva...."

Hát ez nagyon nagy. :D

Van benne valami. ;)

De szerintem én hagynám.

2009. máj. 13. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Ez az egy apróság, amit nem!

Teljesen magán ügyünk, és nem kell látni bizonyos kulisszatitkokat, akkor sem ha 50éve ismerjük a másik testét, és láttuk már mindenhogyan.

2009. máj. 13. 15:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fertőzésem volt, barátom már nagyon a közelébe akart kerülni, és én mondtam, hogy jó, ezt megteheti, úgyis kéne már lassan, ő meg szívesen vállalta. Először fura volt, de végül mindketten élveztük.:) Ja, és nem vágott meg, pedig én megszoktam magam, mert sietek, de ő meg élvezkedett szép lassan...
2009. máj. 13. 17:05
 8/11 anonim válasza:
100%
Hát ha a párod farkát leborotválod az nem fog neki tetszeni és még meg is halhat mert elvérzik. Az megint más ha a szőrt borotváljátok le egymás nemi szervéről.
2009. máj. 13. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen borotválom a barátnőmnek(Ő kérte) azt viszont nem nagyon kedvelem,ha nekem borotválja.
2009. máj. 13. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
már említette a barátom, de én félek, hogy véletlenül megvágna..
2009. máj. 13. 18:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!