Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond? Párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond? Párommal sexeltünk és lovagoltam akkor ugy éreztem hogy mindjárt elmegyek. Kivettem utána tövig bele ültem! Nagyon élveztem! Kivettem kívűl húzogattam magam a farkán! Majdnem elmentem amikor ő elment és ez az érzés megszünt!

Figyelt kérdés
Odáig nem éreztem ilyet! Nehogy nem tudom azt a z érzést újra előhozni! Mi lehet a gond? Párom mérete se kicsi! 18-19cm...
2009. máj. 13. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivan?? Nem értem kérdésed... =)
2009. máj. 13. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
AKkor lett vna orgazmusom??? Mert előtte hüvelyi nem nagyon volt! sőt egyáltalán nem éreztem előtte olyat:S
2009. máj. 13. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majdem sikerült elmenned hüvelyi úton. Már csak egy pici hiányzott volna, de a pasid megelőzött. Gyakoroljatok sokat, nagyon jó úton haladsz a hüvelyi orgazmus felé! :-)
2009. máj. 13. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg ha várt volna még néhány percet,akkor összejött volna.

Ha már egyszer rátértél erre az útra,akkor legközelebb is tudni fogod,h mit kell keresni és egyszercsak célbaérsz ;)

2009. máj. 13. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!