Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elküldjem pszichológushoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldjem pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Tavaly novemberben jöttünk össze a Barátommal, egy egyetemre járunk mindketten, és már kb. 1 éve "kinézett" magának, csak eléggé gátlásos és nem mert előbb közeledni. Nagyon jól indult minden, szerelmesek lettünk egymásba, de amikor szeretkezésre került a sor, bevallotta, hogy még szűz, én mondtam neki, hogy nem zavar(volt már szűz barátom és szépen mindent megtanítottam neki), mert eléggé tapasztalt vagyok, segítem Őt. Teltek a hónapok és egyszerűen hiába próbálkoztunk, akárhányszor szexre került a sor, mindig nagyon izgult és vagy nem volt merevedése, vagy lelankadt, mikor belém hatolt. Pedig mindig biztattam, hogy nagyon ügyes, és tényleg előjáték terén tökéletes:) Aztán elkezdtem azon agyalni, hogy biztos valami pszichés problémája van, hogy nem tudja a gátlásosságát levetkőzni. Aztán elment urológushoz, aki adott neki viagrát azzal, hogyha sikerélmény éri, akkor utána nem lesz probléma. Mindezek mellett megállapította, hogy fitymaszűkülete van. Az első szeretkezés nagyon jól sikerült, csak az volt a gond, hogy mikor el tudott volna élvezni(kb 10 után) megállt, hogy elhúzza, erre utána már nem tudott elélvezni és érzékennyé is vált a szűkület miatt-akkor még nem tudtam, h ilyen problémája van.Aztán pár nappal később megint próbálkoztunk, természetesen bevette a viagrát, és ismét izgult(izzadás, remegés) elkezdtünk szeretkezni és lelankadt majd mondta, hogy a szűkület miatt nagyon fáj neki, pedig nagyon nedves voltam, mint általában mindig, mert nagyon fel tud izgatni minden alkalommal. Hamarosan megműtik, de attól félek, hogyha már nem lesz szűkülete, az idegeskedés miatt ismét lesznek merevedési problémái. Nagyon frusztrált vagyok emiatt, mert egyszerűen még ilyen nem fordult elő az előzői kapcsolataimban, sőt ha a szemükbe néztem, már attól állt nekik. Most meg úgy érzem, mintha nem is kívánna vagy nem tetszek neki, pedig mindig nagyon adok a megjelenésemre, az alakomra(és alig bókol, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor mondta a fél év alatt, h tetszem neki, vagy csini vagyok, nem mintha igényelném, h állandóan dícsérgessenek, de sajnos, h ilyen problémáink vannak, elbizonytalanodtam). én értem, hogy ideges, de annyi mindent megpróbáltam már(beöltöztem nagyon szexisen, aztán voltam visszafogott, spontán valahol...), hogy oldjam a feszültséget, és mindig nagyon megértő voltam és gyengéd, kedves, szóval nincs rá oka, hogy féljen!!nem tudom, hogy mit tegyek...egyszerűen belefáradtam a kudarcokba:( pedig nagyon szeretem Őt!!

ja, én 22, Ő 23

2009. máj. 13. 13:41
 1/9 A kérdező kommentje:
kb 10 perc után...
2009. máj. 13. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem jó ötlet a cihomókus!
2009. máj. 13. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pfhuu hát nem irigyellek:S nehéz helyzetben vagy! Próbáljatok meg oxihológushoz elmenni! Légy mellette! Szerintem most ez a legfontosabb neki!
2009. máj. 13. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha olyanok is írnának, akik jártak már hasonló cipőben és hogy hogyan oldották meg a problémát!!nagy segítség lenne... nagyon el vagyok keseredve:(
2009. máj. 13. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem biztos, hogy segítség leszek, de tapasztalatom van. Hátha...35/nő vagyok és a mostani párom 45/F is potencia zavarokkal küzd. Hasonlókkal, amiket leírtál, de sajnos nem oldódott meg. Volt időszak, amikor naponta többször is szeretkeztünk,egész jó működött a szexuális kapcsolatunk, de ennek már évek óta vége. Szerintem ne küld,hanem együtt menjetek el szakemberhez-szexológus-, ha egyáltalán rá tudod venni. Mert az már fél siker! Segíthetnek a megoldásban, de szerintem Ő egyszerűen ilyen alkat. Mint említettem az én párom is ilyen"lelkis" és teljesen nem fog megváltozni. Nagyon sok szeretet,türelem és kitartás kell ebben az esetben asszem. De ezt elmondja szakember. Ha Te ahhoz vagy szokva, hogy már a látványodtól is működik a párod, valószínű hosszú távon is bántani fog az Ő érzékenysége.Ez egy másik dimenzió, de lehet így is szeretni egy férfit.Nem akarlak lehervaztani, de jó, ha ezeket tudod. Ezzel együtt ne add fel, sőt!Együtt próbáljátok megoldani! Sok sikert!
2009. máj. 13. 14:44
 6/9 A kérdező kommentje:
az én Barátom csak az idegesség miatt küzd zavarokkal, mert annyira meg akar felelni(pedig mondtam, h nagyon jó Vele), és ezt próbálom oldani. amúgy mikor fantáziál rólunk, teljesen beindul és kívánja is nagyon az együttléteket. A napokban is az utcán megkívánt, de ugye a helyszín miatt nem tudtunk egymásnak esni!! szerintem fiatalabb korában érhette valami trauma, ezért szenved önbizalomhiányban.
2009. máj. 13. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Volt olyan párom, aki 24évesen nem látott még nőt, és baromira nehéz volt rávezetni is, mit kell csinálnia. Felállni sem sikerült neki elég sokszor. Ha sikerült is neki, én csalódottan úgy maradtam:S mert 1-2perc volt amíg tartott. "gyakorolni" nem akart, magához sem nyúlt...

A végére kiderült, hogy nem csak ilyen téren vannak gondjai, neki sem ártott volna egy pichomókus és egy szexológus.

2009. máj. 13. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. Elhiszem Neked, hogy képes merevedést produkálni és természetes, hogy kíván is. Ezek mélyen gyökerező problémák. Szerintem kezdj Vele komolyan beszélgetni erről, segítsége kéne kérni, mielött a probléma elmélyül. Én évek óta ebben élek és már alig van szexuális életünk. Nem rémisztgetni akarlak, de az én párom nem volt hajlandó szakemberhez fordulni. Sajnos:-(((
2009. máj. 13. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
2009. jún. 16. 09:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!