Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarom megbántani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megbántani a párom! Az a lényeg, hogy nagyon hamar elmegy, és amennyi ideig bent van annyi idő alatt nem megyek el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogyan tudassam vele a problémám. Mit tegyek ennek érdekében??
2009. máj. 13. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ulj le s beszeld meg vele.Mondd el neki h szereted meg stb,de probaljatok meg maskepp mert te ojan hamar nem tudsz elmenni mind o..Esetleg segit az ha azelottcsak kezzel segitesz neki s elmegy,s utanna ujra probaljatok s tobbet birja majd benned..
2009. máj. 13. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg, hogy téged kicsit tovább izgasson, jobban húzzon fel téged és azzal segíthet neked.

Vagy figyeld meg, hogy kb mikor mennyi idő kell neki a kielégüléshez, és mielött elmenne lassíts le egy kicsit.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__24..

itt van egy link, tegnap hasonló kérdés volt. Hátha ebből okosabb leszel.

De beszéljél vele mindenféleképpen, nehogy később derüljön ki, és akkor lehet, hogy megharagszik vagy valami ilyesmi.

Krisz

2009. máj. 13. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom az előttem szólókat ismételni, de még az is kérdés hogy a párod nem iszik-e rendszeresen alkoholt. Az én párom, mikor ivott (már leszokott róla) akkor mindig nagyon hamar elsült, de amióta nem iszik azóta sokkal tovább bírja és sokkal szenvedélyesebb. Nálunk érzékelhető különbség volt. És azóta egyszer volt olyan hogy beivott és akkor megint hamar elsült. Szerintem az alkohol elég keményen befolyásolja.
2009. máj. 13. 13:22
 4/10 A kérdező kommentje:
A párom egyáltalán nem iszik!! Max ha szilveszter van vagy valami ünnep akkor is csak egy kortyot a koccintás kedvéért nem szokott berugni egyáltalán!!
2009. máj. 13. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
használja az ujjait, nyelvét. azonkivül, hogy berakja, rengeteg egyéb módon is lehet szeretkezni, örömet okozni a másiknak
2009. máj. 13. 14:04
 6/10 ceri ***** válasza:
Ha a párodat érdekli a dolog, hogy veled mi van akkor nem kell vele tudatni mert már tudja. Ha nem tudja akkor csak magával törődik. Kérdés, hogy miért?
2009. máj. 13. 14:29
 7/10 A kérdező kommentje:

NEM CSAK MAGÁVAL TÖRÖDIK!!!

Foglalkozik azal is hogy amikor berakja én nem megyek el addig amedig bent van, és utánna az elöbb leírt modón folytatja, tehát nem önző, csak azt hiszem hogy bennem van a hiba valamiért hogy ilyen hamar elmegy. Én tudnék ezen segíteni??

2009. máj. 13. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezen ne is gondolkozz!!! Egyáltalán nem benned van a hiba. Egy egészséges szex legalább 20 percig kell hogy tartson. Szerintem öt perc alatt még beindulni sem lehet rendesen. Ez legfejjebb tűzoltásra jó. Itt a pároddal van egyértelműen valami probléma. Egyébként a neten biztosan találtok olyan módszereket ami késlelteti. Ennek a betegségnek neve is van: korai magömlés, korai orgazmus.
2009. máj. 13. 18:50
 9/10 ceri ***** válasza:
14:29-es vagyok Ne haragudj nem akartam bántani egyikőtöket sem! Én férfi vagyok, nekem is volt ilyen problémám egy olyan kapcsolatban amikor ritkán volt alkalmam a sex-re, akkor én is hamar eldurrantam. Ha ez a gond, akkor sűrübben kell szeretkezni. És ne nagyon legyenek tabuk.
2009. máj. 13. 19:16
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem bántottál meg egyikünket sem.

Sajnos nem lehet sürübben alkalmunk jelen helyzetünkben a szexre, mert még mind a ketten a szüleinkkel élünk. De nem csak az a gond, amikor még suli volt akkor megoldottuk, hogy egyhéten legalább egyszer, de most azt sem tudjuk, mert nem tud itt aludni és éán sem ott, mert érettségi van és egyik szülö sem enged. De ha vége a vizsga időszaknak akkor minden nap vagy minden másnap találkozunk majd és akkor megprobáljuk megoldani a mindennapos vagy minden másnapos szexet.

2009. máj. 13. 19:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!