Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tud majd az öcsém szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud majd az öcsém szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
20 éves az öcsém,kicsi korától kezdve anyámék orvoshoz hordták,mert mndig leragadt a bőr. Meg úgy tudom,hogy még mindig. Arra lennék kiváncsi,hogy fel áll e neki egyáltalán,mit lehetne tenni? Barátnője sosem volt,anyukámmal él,nem dolgozik,nem tanul,csak otthon lopja a napot. Bár tudom,hogy ez anyukám hibája hogy ilyen,mert mindig ő volt a kis kedvenc,az egyszem fiú,endem sosem szerettek annyira,mint őt. És nem féltékenység a részemről,hanem harag,düh,mert 20 éves fejjel már dolgozhatna igazán. Olyan helyzetbe vannak,hogy albérletbe laknak és van még egy 9 éves hugom. Anyám egyedül dolgozik,a fizetése nem elég a kiadásokra. Minden hónapba a mi nyakunkra(párommal élek és 6 hós kislányunk van)jár segítségért. Nem érti meg,hogy mi nem tudunk,most kölcsönt vetetett fel a párommal,anyukám az a típus akinek égeti a zsebét a pénz,inkább elvásárolja minden pénzét butikokba minthogy feladja a számlákat. Aztán meg a rezsire meg az abérletre tőlünk akar kérni(hozzá teszem,minden hónapba ez van) A párommal már szinte utáljuk,mert mindig ki...ik velünk,amikor csak tud. Mindig mi vagyunk a szemetek,akik mindig kihúzzák a sz@rból. Azért lakik albérletbe,mert volt saját háza,eladta és elverte az árát,most pedig itt tartanak. Lehet,hogy g.ci vagyok,de valahogy már nem tudom sajnálni,saját magának köszönheti. (mindig azzal zsarol,hogy fel akasztja magát,de még ez sem hat meg) Felvettünk már neki egy csomó kölcsönt,csakhogy nyugtunk legyen,mert sírt a nyakunkon,mindig ígérgette,hogy fizeti,de soha,nekünk kellett mindent visszafizetni. Nagyon megharagudtunk rá a párommal,főleg azért mert mindig a nyakunkra jár,minthogy a kisfiát elzavarja dolgozni. Nemrég pedig kiderült,hogy anyukámnak méhnyak rákja van és szerintem már nem lehet sok vissza neki. Azért írtam le mindent,hogy tiszta legyen. Az öcsém nem tud önálló döntést hozni,azt csinálja amit anyu mond. Nem tud egyedül elmenni a munkaügyi központba,állást keresni is anyu megy vele. Tök égő!Mi lesz így az öcsémmel ha anyu már nem lesz? Talál magának valakit? De kinek kell egy ilyen ember?Mert én nem veszem a nyakamba az biztos! 28/L
2009. máj. 13. 09:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%

nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg ugyan az lesz vele mint az én fiútesómmal, pont ugyan ilyen volt, mjuk ő dolgozott de nem mindíg, elment akárhová 1edül, csak a problémákat oldották meg helyette, nálunk is mindig az volt, hogy szegény gyerek beteg igy kinyaljuk a seggét is ( nem haragszom rá ez miatt, inkább a nagyszüleinkre)

aztán jött egy olyan fordulat az életében, amit csak neki lehetett volna megoldania, senki más nem tudta helyette, ő erre nagyon kibukott, teljesen becsavarodott és öngyilkos lett 26 évesen sajnos...

sokat tudnék még ilyen dolgokról mesélni de inkább nem teszem, mert mai napig nagyon fáj:(

2009. máj. 13. 10:05
 2/40 anonim ***** válasza:
100%

Az öcsédnek pszichiátriai kezelésre lenne szüksége, mert a leírás alapján nyilvánvaló, hogy képtelen dolgozni, önálló életet élni és kapcsolatokat kialakítani. Ez nagyon súlyos betegségre utal, amit nem lehet egy ilyen leírásból megállapítani. Hogy élhet-e szexuális életet, az kb. az utolsó szempont itt.

"Azért lakik albérletbe,mert volt saját háza,eladta és elverte az árát"

Ez egy érdekes megjegyzés. Honnan volt háza? Értsd: mindig "ilyen volt", vagy megváltozott valamikor és azóta "ilyen"?

Arról is szakembert kell megkérdezni, hogy milyen magatartást érdemes vele szemben alkalmazni. Nem sok haszna van, ha tőletek válik függővé. Fontos látni, hogy itt nem jóságról és rosszaságról, nem erkölcsi kérdésekről van szó, hanem leginkább betegségről.

2009. máj. 13. 10:07
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

igaz kicsit elkanyarodtam az elsőnek kiirt kérdésedtől:)

szerintem műtéti úton el lehet neki távolítani azt a bőrt ami mindig leragad

2009. máj. 13. 10:08
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Még hozzáteszem: túl sok embernek megy rá az élete arra, hogy nem mer pszichiátriai segítséget igénybe venni, vagy nem is tud róla, hogy arra van szükség.
2009. máj. 13. 10:09
 5/40 anonim ***** válasza:
36%
Húzza fel magát!
2009. máj. 13. 10:23
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz lelkileg feldolgozni az ilyen helyzetet, bárhogy is dönt az ember. Ha ad a kevésből amije van, akkor rossz érzése támad, mert úgy gondolja, hogy a megajándékozott nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy saját erejéből oldja meg a problémáit. Ha nem ad, akkor meg kellemetlenül érzi magát, hogy nem hajlandó segíteni egy családtagján.

Én egy 20 éves munkaképes embernek nem adnék, főleg akkor ha ő sem tesz lépéseket a saját boldogulása érdekében. Minden forintot amit neki adsz, a saját gyermekedtől veszel el. Nézd ebből a szemszögből. Megérdemel az öcséd ilyen áldozatot ?

A beteg anya és a 9 éves testvér számomra más kérdés lenne. Ha támogatnám őket akkor azt csak olyan módon tenném, ami célirányosan nekik szól. Pl. én venném meg a kislánynak a szükséges ruhát, cipőt, tanszert stb. Pénzt egy fillért sem.

Tudom, hogy könnyű idegen ként tanácsot adni, de én kb. ezt tenném.

2009. máj. 13. 10:26
 7/40 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,nagyon arik vagytok,de nem tudnánk elcipelni pszihológushoz biztos,a farkával se képes elmenni már évek óta. És ha nem műtik meg,akkor addig nem is tud mit kezdeni vele? Akkor sose lesz nője! (meg amúgy se szerintem)
2009. máj. 13. 10:29
 8/40 A kérdező kommentje:
Ja és onnan volt saját háza,hogy amikor a szüleim elváltak,eladták közös házunkat,fele-fele alapon maradt annyi anyámnak,hogy vett egy sokkal kisebbet
2009. máj. 13. 10:32
 9/40 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a fő kérdés inkább az, hogy mi lesz a 9 éves húgoddal? Addig, amíg van kit pumpolni, nem is lesz változás, sajna a pénzelverős emberek nem igazán változnak. A méhnyakrákból, ha elég korán észre veszik, meg lehet gyógyulni, de ha hosszú kórházi kezelés szükséges, ki fog vigyázni a kislányra? Az tuti, hogy nem az öcséd... Arról nem beszélve, hogy addig édesanyád sem fog tudni dolgozni. Nem irigyellek, az öcsédért nem vagy felelős, felnőtt ember, nem kell a nyakadba venned és a helyedben nem aggódnék a szexuális élete miatt sem. Ha csak ennyi a problémája, az műtéttel valóban orvosolható, a lustaságot, gyámoltalanságot viszont nem lehet ilyen módon eltávolítani, azzal neki kell megküzdenie, ha élni akar. Édesapátokkal mi van? Ő nem tudna beszállni a húgod nevelésébe?
2009. máj. 13. 10:37
 10/40 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenm,hogy a hugomnak szoktam ruhát,cipőt stb venni,én is ezt csinálom. Meg anyám amikor sír,hogy nincs mit enniük,bevásárolunk kaját,főzni valót,de pénzt nem adunk neki már. Csak amikor 2 hetente kell nekik főzni valót vinnem,már eléggé tele van a tököm,de csak is a hugomat nézem senki mást,mert hát ő még kislány ugye,az öcsém éhen is halhatna,az se érdekelne
2009. máj. 13. 10:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!