Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavarna, ha a lány nagy ajkának belső részén lenne egy szeplő?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekelne.. Nem bőrgyógyászati vizsgálatot folytatok, boldoggá akarom tenni. :D

17/F

2009. máj. 12. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha egy lánnyal megismerkedek, mindig azzal kezdem, hogy felrakok egy bányászsisakot, bedugom a fejem a nemi szervébe, és jól körülnézek benne. Szeplő kizáró tényező, ugyanígy kétliteres kólásflakon, cserépkályha, piros traktor, teli ruhászekrény, főleg ez mind egyszerre. Ma már semmit nem lehet a véletlenre bízni.
2009. máj. 12. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy zavarna! Ezt komolyan kérdezted? Mi, fiúk a lányokat szeretjük, nem azokat a mondvacsinált hibákat nézzük, amiket kitaláltok magatokon. Légy boldog a hüvelyszeplőddel együtt!

Egyébként a második választól behaltam, még most is röhögök!

2009. máj. 12. 20:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszii :D
2009. máj. 12. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
én kivágnám azt a részt bicskával
2009. máj. 12. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Ki az abszalut paraszt?

aki kivágja a punciból a szeplőt bicskával...=))

2009. máj. 12. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is ott van:D

Öhm,én nem hiszem,hogy zavarna bárkit is:DMondjuk én alapból szeplős vagyok és az egész testem szeplős,vagyok olyan furi:D

Néha am olyan hibákat mondtok amik engem és másokat eddig absz nem zavartak,de most hogy mpndjátok kezdem úgy érzeni magam mint egy undorító nőt.elég legyen már,mert kicsináltok XD

2009. máj. 12. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

dehogyis mért zavarna?

titeket lányokat sem hiszem hogy zavarna az ha a fiú farka kicsit görbe lenne, vagy fehér pontok (zsírmirigyek) lennének rajta!

2009. máj. 12. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
dobi??
2009. máj. 18. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!